Kontakt oss på +47 64 97 55 55|post@biesterfeld.no

Adrian Karterud

Adrian Karterud2023-06-27T14:44:40+02:00
Mobil1-logo
MobilSHC-logo
MobilDelvac-logo

Adrian Karterud er en 18 år gammel gutt fra Hvitsten i Vestby-Akershus som driver med motorsport, for det meste Gokart. Han prøvde Gokart for første gang i 2008, da han var 8 år gammel. Og etter første testen, så var han ikke noe tvil om at det var dette han skulle gjøre. Adrian begynte å kjøre løp fra 2009 og siden det har Gokart og motorsport vært det han har levd for.

Adrian sier

Jeg begynte å kjøre løp i 2009, og det ble en bra start. Med flere beste rundetider i kvalifiserings heat, og plasseringer nærme toppen gjennom hele året, ble det en debutant sesong av høy klasse, hvor egenskapene mine utviklet seg i skyhøy fart. I 2010 var min første fulle sesong i Gokart. Jeg startet sterkt med seier i det første løpet, og gjennom hele året kjørte jeg godt og fikk flest seiere av samtlige i min klasse.
Jeg gikk opp en motor størrelse i 2011, og som 11 åring i en klasse som ble kjørt av folk fra 10-15år, var det ikke så høye forventninger. Men tro det eller ei, jeg ble NORGESMESTER!
Det var en kanonsesong som overgikk alt vi håpet på. Og med en norgesmester tittel i lomma, var standaren satt.

Opp i gjennom årene har jeg kjørt flere forskjellige klasser og med stor suksess. I år er fjerde sesongen i klassen X30. X30 er den klassen i Norge der de beste kjører, og til og med her er jeg i toppen i hvert løp. Foreløpig i år så har det vært en fin fight om sammenlagt ledelsen med teamkameraten min i Norswed Racingkart.

Kjørerapporter

Oljevelger

Finn-riktig-olje-personbilFinn-riktig-olje-tyngre-sektor

Tittel

Gå til toppen