Nye ansatte i Biesterfeld Norge AS. Fra Venstre: Fredrik Stoltz, Maren Schau Mesøy, Bjørn Erik Dahlmann (adm direktør) Simen Lillevik Berntsen

Vi ønsker våre 3 nye medarbeidere velkommen til oss for en spennende fremtid!

Vi har gleden av å ønske våre nye medarbeidere Maren Schau Mesøy, Simen Lillevik Berntsen velkommen til vår salgsavdeling, og Fredrik Stoltz til vårt lager.

Maren (28) er utdannet sosionom. Hun har lidenskap for natur, hestemiljø og MC kjøring. Hennes fokusområde blir medisinsk og personlig pleie i Norden. Produsenter av medisinske preparater og utstyr er et nytt og spennende marked, samt produsenter av personlig hygiene som er i sterk vekst. Simen (27) har utdannelse innen kommunikasjon og medier og har lidenskap for trening, spesielt fotball og golf. Han kommer fra databransjen og skal ha fokus på elektronikkindustrien som er i stadig vekst. Begge har valgt å følge sin interesse for kundebehandling og rådgivning etter å ha jobbet i ulike bransjer tross ung alder. Fredrik (45) er ansatt for å styrke vårt hovedlager her i Vestby, og har tidligere erfaring fra lager og er derfor godt drevet i faget.

«Vi ønsker våre 3 nye medarbeidere velkommen til oss for en spennende fremtid!»

-Bjørn Erik Dahlmann

Ta kontakt

Vi er i stadig vekst og søkende etter nye medarbeidere. Ta gjerne kontakt med administrasjonen