LYNXTER MATERIAL

Lynxter utvikler industrielle og medisinske materialer av høy kvalitet for profesjonelle MEX 3D-printere. Materialene er enkle å bruke, er holdbare og har høy ytelse. Det er til stor nytte for profesjonelle brukere.

Oppdag våre elastomer materialer for additiv produksjon.Som en pioner innen 3D-printing, selger Lynxter patroner med en- og to-komponent materialer som silikon eller polyuretan. Materialene er tilpasset krevende miljøer og har gode mekaniske, termiske og kjemiske egenskaper. De printede delene er sterke og funksjonelle så snart de forlater våre maskiner.

SIL-001

Klar for umiddelbar bruk.SIL-001 er en spesialisert to-komponent RTV2 silikon nøye utviklet for industrielle bruksområder. Når komponentene A og B blandes gir det en 3D print tilpasset herderprossess.

Les mer om SIL-001

SUP-001

Støttemateriale brukes i 3D printingen når 3D modellen som printes har kritiske vinkler, overheng eller intrikate geometriske forme,r som kan kollapse under påføringen av den fortsatt viskøse silikonen SIL-001 (tynne vegger, høye stammer…).

Les mer om SUP-001