S300X
LIQ21 | LIQ11

IDEX 3D PRINTER
Lynxter introduserer S300X, en industriell 3D printer som omdefinerer hva som er mulig. Utforsk en kompakt maskin, med enestående pålitelighet og robusthet. Samtidig som du drar nytte av integrert støttemateriale for ubegrensede design muligheter innen medisinske og industrielle silikon og polyuretan produkter.

TO PRINTHODER FOR DOBBEL EKSTRUSJON

FORBEDRE DESIGNENE DINE MED IDEX PRINTING
Lynxter S300X 3D printeren er utstyrt med to ekstrudere som er konfigurert med to printhoder (IDEX): LIQ21 to-komponent for å printe hoveddelen og LIQ11 en-komponent for vannløselige støttestrukturer.

  • Ubegrenset designfrihet takket være vannløselig støttemateriale.
  • Multi-material print uten krysskontaminering.
  • Fleksibelt valg av ekstrudering: enkel eller dobbel.

S300X – LIQ21 | LIQ11: UTFORDRER GRENSENE FOR SILIKON OG POLYURETAN 3D PRINT

LIQUID MEX DEPOSITION – HØYKVALITETS, ENKELT OG ISOTROPT MATERIALE

Lynxter forsyner ulike industrier med sin S300X maskin, noe som gir dem et kraftig og banebrytende verktøy. Denne teknologien (MEX Material Extrusion) er designet for å øke produksjonen, fremme ubegrenset innovasjon for å øke lønnsomheten, maksimere gevinsten og øke antall prosjekter.

S300X – LIQ21 | LIQ11 – Polyurethane and silicone 3D Printer

S300X – LIQ21 | LIQ11 – Polyuretan og silikon 3D Printer

Optimaliser prototyping og små til mellomstore produksjons aktiviteter med S300X – LIQ21 | LIQ11, en kostnadseffektiv og høyytelse 3D printer. Produser tilpassede maskeringer for etterbehandling, støtdempere, tetnings komponenter, sertifiserte produkter for hudkontakt, proteser og kjeve- og ansiktsprotetikk, og innovative tekstiler. S300X gjør deg istand til å printe ut industrielle og medisinske silikoner og polyuretaner av eksepsjonell kvalitet.

FOKUS PÅ FUNKSJONENE, S300X.

LIQUID MEX DEPOSITION – ENKELT, ISOTROPISK MATERIALE AV HØY KVALITET

S300X muliggjør rask 3D printing av deler laget av tynt ekstrudert materiale. Disse polymeriseres gradvis og kryssbindes i printingen, noe som resulterer i en jevn herding, og skaper isotrope deler som kan da kan sammenlignes med deler som er laget med konvensjonelle metoder som støping eller sprøytestøping. De materialene som brukes, er av industriell og medisinsk kvalitet, og er fri for forurensning og nedbrytning på grunn av prosessen. Denne tilnærmingen er innovativ innen feltet og utvider betydelig grensene for kjent elastomerisk 3D print, spesielt gjennom lag-for-lag fotopolymerisering eller ekstrudering med kryssbinding.

Les mer om materialer her
S300X – LIQ21 | LIQ11 – Polyurethane and silicone 3D Printer

3D printing av en kompleks silikondel med støttemateriale ved hjelp av MEX-teknologi

IDEX TEKNOLOGI

S300X er designet med IDEX-teknologi, som har doble ekstruderings muligheter ved å integrere to uavhengige hoder: LIQ21 for ekstrudering av to-komponent og LIQ11 for en-komponent, og da spesielt støttemateriale som er helt vannløselig. Med denne teknologien kan du glemme begrensninger knyttet til form og du kan lage komplekse geometrier med full frihet.
S300X – LIQ21 | LIQ11 – Polyurethane and silicone 3D Printer

LIQ21 og LIQ11 verktøyhoder i IDEX-konfigurasjon

OPTIMALE MATERIALER

Print ut industriell kvalitets silikon- og polyuretan materialer som er brukervennlige og høytytende, med temperatur og kjemisk bestandighet, fleksibilitet og elastisitet. Alle disse fordelene gjør silikon og polyruetan til allsidige materialer som brukes i ulike applikasjoner. De 3D printede delene tilpasser seg krevende miljøer og har utmerkede mekaniske, termiske og kjemiske egenskaper. Kort sagt, produser robuste og funksjonelle deler rett ut av maskinen ved hjelp av materialer som tidligere var utilgjengelige innen additiv tilvirkning.

Lynxter utvikler sin egen serie med silikon- og polyuretaner (SIL-001, SUP-001…) for sømløs 3D printing. Merk at maskinens åpenhet tillater produksjon med flere typer herdeplast.

Les mer om materialer her

LITEN OG STOR KAPASITET

S300X kan bruke to ulike patronstørrelser. Den lille patronen (55 cc) passer perfekt for lavt forbruk, dyrt materiale eller utforskning av nye referanser. Den store patronen (750 cc) passer for produksjon av store deler eller for å oppnå stordriftsfordeler. Bytt enkelt mellom små og store patroner med et sett tilbehør.

The S300X can integrate 750 cc silicone and support cartridges

S300X kan integrere 750 cc silikon- og støttematerial patroner

EN VERDI FOR FLERE SEKTORER

Forskning og utvikling, luftfart, vedlikehold og medisin: S300X kan produsere komplekse, tilpassede, høykvalitets deler som møter ulike behov.. For eksempel tilpassede og gjenbrukbare maskeringsløsninger i luftfartsindustrien. Innen medisinsk sektor gir S300X muligheten til å printe ut tilpassede proteser og andre medisinske enheter ved hjelp av kvalifiserte materialer.R&D-sentre drar nytte av en ny åpen plattform for å utvikle 3D printede herdeplast applikasjoner. Tekstilindustrien får nye muligheter gjennom volum printing direkte på stoff eller skinn.

Medical device of personalized wafers for Odapt ostomy bags printed in silicone

Medisinsk utstyr av personlige hudplater for Odapt stomiposer printet i silikon

ØKT PRODUKTIVITET

Maskinen har en utskiftbar PEI-komposittplate, noe som muliggjør raskt bytte av printeplate. S300X har dermed den høyeste print hastigheten i sin kategori, med et printevolum på hele 300 x 250 x 200 mm.

S300X interchangeable building plate

S300X utskiftbar byggeplate

ROBUSTHET OG REPRODUSERBARHET.

Kalibreringen er helt automatisert, med et enkelt klikk, ved hjelp av en probe for å nivellere printeplaten og måle dysens høyde og offset. Kammeret er temperaturkontrollert opp til 40°C, og printeplaten opp til 80°C. S300X sikrer jevn termisk konsistens gjennom hele printe prosessen. Denne funksjonen er spesielt verdifull for å kunne jobbe med et bredere spekter av materialer. De produserte delene er uniforme, funksjonelle og viser utmerkede mekaniske egenskaper ved hjelp av det nøyaktige blandsytemet.

SIL-001 Industrial silicone air tight joint printing with soluble support

SIL-001 Industriell silikon lufttett kobling med vannløselig støttemateriale

PRINT TRYGT

Maskinen er sikret med sitt lukkede, låste og filtrerte kammer. Den inkluderer industrielle HEPA H14- og aktive karbonfiltre som forhindrer frigjøring av partikler og VOCs (flyktige organiske forbindelser) utenfor printekammeret. Grensesnittet tillater god administrasjon av brukerprofiler, prosedyrer og data, både online og lokalt.

S300X closed printing chamber

S300X lukket printkammer

AUTONOM PRINTING

Når det gjelder kontroll, har S300X en 10-tommers skjerm for enkel navigering gjennom ulike faner, sammen med et webgrensesnitt tilgjengelig på PC, nettbrett og smarttelefon for fjernkontroll av 3D printeren.
HUB-en, plattformen som sentraliserer all nødvendig data for full bruk av S300X følger med. Finn videoveiledninger, printprofiler, kundestøttetjenester, 3D-biblioteker og de siste oppdateringene.

S300X closed printing chamber

Detaljer av S300X med sin 10-tommers skjerm

LIQUID MEX DEPOSITION – HIGH-QUALITY, SIMPLE, ISOTROPIC MATERIAL

S300X – LIQ21 | LIQ11 muliggjør rask 3D-utskrift av deler laget av fine tråder av ekstrudert materiale. Disse polymeriseres gradvis og kryssbindes under utskriften, noe som resulterer i en jevn gel-elastisk tilstandsforandring, og skaper isotrope deler som kan sammenlignes med de laget gjennom støping eller sprøytestøping. De materialene som brukes er av industriell og medisinsk kvalitet, og er fri for forurensning eller nedbrytning på grunn av prosessen. Denne tilnærmingen er innovativ innen feltet og utvider betydelig grensene for kjent elastomerisk 3D-utskrift, spesielt gjennom lag-for-lag fotopolymerisering eller ekstrudering med kryssbinding.

S300X – LIQ21 | LIQ11 – Polyurethane and silicone 3D Printer

3D Printing a complex-shaped silicone part with support using IDEX technology

IDEX TECHNOLOGY

S300X – LIQ21 | LIQ11 er designet med IDEX-teknologi, som har doble ekstruderingsmuligheter ved å integrere to uavhengige hodene: LIQ21 for ekstrudering av to-komponentmaterialer og LIQ11 for enkeltkomponentmaterialer, spesielt støttemateriale som er helt løselig. Med denne teknologien kan du glemme formbegrensninger og skrive ut komplekse geometrier med full frihet.
S300X – LIQ21 | LIQ11 – Polyurethane and silicone 3D Printer

LIQ21 and LIQ11 toolheads in IDEX configuration

OPTIMAL MATERIALS

Skriv ut industri- og medisinsk grade silikon- og polyuretanmaterialer (sertifisert for hudkontakt) som både er brukervennlige og høytytende, med varmebestandighet, kjemisk bestandighet, fleksibilitet og elastisitet. Alle disse fordelene gjør silikon og PU til allsidige materialer som brukes i ulike applikasjoner. De trykte delene tilpasser seg krevende miljøer og besitter utmerkede mekaniske, termiske og kjemiske egenskaper. Kort sagt, produser robuste og funksjonelle deler rett ut av maskinen ved hjelp av materialer som tidligere var utilgjengelige innen additiv tilvirkning.

Lynxter utvikler sin egen serie med silikon- og polyuretaner (SIL-001, SUP-001…) for enkel utskrift. Merk at maskinens åpenhet tillater utskrift av alle typer væsker og geler.

SMALL AND LARGE CAPACITY

ChatGPT
Det er to alternativer for materialpakking til S300X – LIQ21 | LIQ11: den lille sprøyten (55 cc) eller den store patronen (750 cc). Sprøytene passer perfekt for lavt forbruk, dyrt materiale eller utforskning av nye referanser. Velg den store kapasiteten for produksjon, utskrift av store deler eller oppnå stordriftsfordeler. Bytt enkelt mellom små og store kapasiteter med et sett tilbehør.

ACCESSIBLE TO ALL

Det er to alternativer for materialpakking til S300X – LIQ21 | LIQ11: den lille sprøyten (55 cc) eller den store patronen (750 cc). Sprøytene passer perfekt for lavt forbruk, dyrt materiale eller utforskning av nye referanser. Velg den store kapasiteten for produksjon, utskrift av store deler eller oppnå stordriftsfordeler. Bytt enkelt mellom små og store kapasiteter med et sett tilbehør.

The S300X can integrate 750 cc silicone and support cartridges

The S300X can integrate 750 cc silicone and support cartridges

AN ASSET FOR MULTIPLE SECTORS

Forskning og utvikling, luftfart, vedlikehold og medisin: Evnen til S300X – LIQ21 | LIQ11 til å produsere komplekse, tilpassede, høykvalitetsdeler møter ulike behov og omfatter betydelige bruksområder. For eksempel tilpassede og gjenbrukbare maskeringsløsninger i luftfartsindustrien. Medisinsk sektor revolusjoneres av muligheten til å skrive ut tilpassede epiteser, proteser og andre medisinske enheter ved hjelp av kvalifiserte materialer. R&D-sentre drar nytte av en ny åpen plattform for å utvikle 3D-printede herdeplastapplikasjoner. Tekstilindustrien blir gjenoppfunnet gjennom volumutskrift direkte på stoffer eller skinn.

Medical device of personalized wafers for Odapt ostomy bags printed in silicone

Medical device of personalized wafers for Odapt ostomy bags printed in silicone

ENHANCED PRODUCTIVITY

Maskinen har en utskiftbar PEI-komposittplate, noe som muliggjør rask utskrift. S300X har den høyeste utskriftshastigheten i sin kategori, med et utskriftsvolum på 300 x 250 x 200 mm.

S300X interchangeable building plate

S300X interchangeable building plate

ROBUSTNESS AND REPRODUCIBILITY, PRINT AFTER PRINT

Kalibreringen er helt automatisert, med et enkelt klikk, ved hjelp av en probe for å nivellere sengen og måle dysens høyde og offset. Kammeret er temperaturkontrollert opp til 40°C, og sengen opp til 80°C. Det aktive blandesystemet sikrer jevn termisk konsistens gjennom hele utskriftsvolumet. Denne funksjonen er spesielt verdifull for å jobbe med et bredere spekter av materialer og forme mer komplekse geometrier ved å justere materialkryssbindings-tider. De produserte delene er uniforme, funksjonelle og viser utmerkede mekaniske egenskaper.

SIL-001 Industrial silicone air tight joint printing with soluble support

SIL-001 Industrial silicone air tight joint printing with soluble support

PRINT SAFELY

Maskinen er fullstendig sikret med sitt lukkede, låste og filtrerte kammer. Den inkluderer industrielle HEPA H14- og aktivert karbonfiltre som forhindrer frigjøring av partikler og VOCs (flyktige organiske forbindelser) utenfor kammeret. Grensesnittet tillater fin administrasjon av brukere, prosedyrer og data, både online og lokalt.

S300X closed printing chamber

S300X closed printing chamber

S300X closed printing chamber

Details of the S300X with its 10-inch screen

AUTONOMOUS PRINTING

Når det gjelder kontroll, skryter S300X – LIQ21 | LIQ11 av en 10-tommers skjerm for enkel navigering gjennom ulike faner, sammen med et webgrensesnitt tilgjengelig på PC, nettbrett og smarttelefon for fjernkontroll av skriveren.
HUB-en, en plattform som sentraliserer all nødvendig data for full bruk av S300X – LIQ21 | LIQ11, følger med deg. Finn videoveiledninger, utskriftsprofiler, kundestøttetjenester, 3D-biblioteker og de siste oppdateringene.

ET TEAM TIL DIN TJENESTE

Personlig støtte tilbys for å veilede deg i å bruke S300X til det fulle, og gi deg en optimal brukeropplevelse gjennom et utvalg av tjenestepakker.

S300X – LIQ21 | LIQ11 bringer silikon- og polyuretan- 3D printing til kjernen av prosjektene dine. Det er en innovativ løsning utviklet for å øke potensialet ditt og utfordre grensene, med ekspertise som gjør det eksisterende bedre og det nye mulig.

Ønsker du å lære mer om hvordan 3D printeren S300X fungerer? Oppdag detaljene i webinaret vårt (15 minutter).

Har du ikke tid? Bruk 30 sekunder på denne videoen.

Ønsker du mer informasjon om Lynxter? – Ta kontakt