Vi inviterer til fagdag

Grunnkurs i Additiv produksjon (3D-print) med innovative polymerer

Biesterfeld Norge inviterer til grunnkurs i additiv produksjon med fokus på teknologi fra Roboze og Lynxter. Roboze leverer markedsledende produksjons 3D printere med høyteknologiske materialer som PEEK, PEKK og ULTEM. Lynxter har spesialisert seg på 3D printing av elastomerer som silikon og polyuretan. Med Roboze og Lynxter kan man produsere deler som er sterke som metall og elastiske som silikon.

I september inviterer vi våre kunder og samarbeidspartnere til en spennende fagdag i våre lokaler i Vestby. Det vil bli en god kombinasjon av teori og praksis. Vi vil ha en generell introduksjon til 3D printing, teknologiene fra Roboze og Lynxter. Demonstrasjoner av våre printere fra Roboze Argo500, Roboze PlusPro og Lynxter S300X.
Det vil bli styrketester av printede materialer i vårt laboratorium.
NB! Enkelte av presentasjonene vil være på engelsk

Hvem passer dette grunnkurset for?

  • Industribedrifter som er interessert i moderne digitale produksjonsmetoder.
  • Høgskoler og universiteter med fokus på morgendagens produksjonsteknologi
  • 3D-print-kunder av oss som har nye ansatte som trenger et grunnkurs.
  • Bedrifter som vurderer å investere i det nyeste innen AM/3D produksjonsteknologi.
  • Bedrifter som trenger mer kompetanse for å ta videre valg om investeringer.
  • Bedrifter som har investert i maskiner fra oss som ønsker en oppfriskning av sin kunnskap

Velg en dag som passer deg!

Tirsdag 10/09-2024
Onsdag 11/09-2024
Torsdag 12/09-2024

Meld deg på nå!

Arrangementet starter kl 09.00 – 15.00

Biesterfeld Norge AS
Torvuttaket 89
1540 Vestby
Kart

Arrangementet er gratis

3D Printere

Lynxter

Lynxter er en fransk produsent av 3D printere som har spesialisert seg på printing av herdeplast. I skrivende stund har de løsninger for to komponent silikon og polyuretan, men i fremtiden vil det åpnes for andre materialer også. Deres S300X printer har også mulighet for å printe med et oppløselig support materiale, det gir muligheter til å lage komplekse deler som ikke kan produseres på noen annen måte. Både silikon og polyuretan leveres i ulike hardhetsgrader slik at man kan finne den mest optimale løsningen

Les mer om Lynxter

Roboze

Roboze er en italiensk produsent av 3D printere beregnet på produksjon. Teknologien kalles FFF (Fused Filament Fabrication) eller FGF (Fused Granulate Fabrication) avhengig av om råmaterialet kommer som filament eller granulat. Prinsippet er at termoplast varmes opp til over smeltepunktet og ekstruderes svært nøyaktig og bygger produktet lag for lag. Det unike med Roboze er de høyteknologiske materialene de benytter som PEEK, PEKK og Ultem. Samtidig har Robozes maskiner en del unike fordeler som full mekanisk drivlinje (ingen beltedrift), homogen temperaturfordeling i det oppvarmede bygge kammeret (Argo serien) , PLC logging av alle parameter (Argo serien)

Les mer om Roboze

Lynxter

Lynxter er en fransk produsent av 3D printere som har spesialisert seg på printing av herdeplast. I skrivende stund har de løsninger for to komponent silikon og polyuretan, men i fremtiden vil det åpnes for andre materialer også. Deres S300X printer har også mulighet for å printe med et oppløselig support materiale, det gir muligheter til å lage komplekse deler som ikke kan produseres på noen annen måte. Både silikon og polyuretan leveres i ulike hardhetsgrader slik at man kan finne den mest optimale løsningen

Les mer om Lynxter

Roboze

Roboze er en italiensk produsent av 3D printere beregnet på produksjon. Teknologien kalles FFF (Fused Filament Fabrication) eller FGF (Fused Granulate Fabrication) avhengig av om råmaterialet kommer som filament eller granulat. Prinsippet er at termoplast varmes opp til over smeltepunktet og ekstruderes svært nøyaktig og bygger produktet lag for lag. Det unike med Roboze er de høyteknologiske materialene de benytter som PEEK, PEKK og Ultem. Samtidig har Robozes maskiner en del unike fordeler som full mekanisk drivlinje (ingen beltedrift), homogen temperaturfordeling i det oppvarmede bygge kammeret (Argo serien) , PLC logging av alle parameter (Argo serien)

Les mer om Roboze

Meld deg på allerede nå!

Ønsker du å melde på flere deltakere til denne fagdagen

Siste nytt fra AM avdelingen

Oppsummering av NCAM2024 i Hammerfest

3 april, 2024|0 Comments

Oppsummering av NCAM2024 Slipp løs innovasjon: Et tilbakeblikk på Biesterfeld Norge sin vellykkede NCAM2024 konferanse. I en tid der innovasjon og teknologi går sammen for å redefinere grensene for produksjon, har den [...]

NCAM2024 i Hammerfest

1 mars, 2024|0 Comments

Biesterfeld Norge tydelig tilstede på AM-konferansen i Hammerfest. Norwegian Additive Manufactoring Cluster (NCAM) ønsker velkommen til NCAM2024 - Nasjonal konferanse for additiv produksjon (AM) som arrangeres den 11. til 13. mars på [...]

Roboze Plus Pro-Unboxing

12 januar, 2024|0 Comments

Unboxing Roboze Plus pro Med Roboze Plus Pro produserer du enkelt funksjonelle deler i superpolymerer og kompositter. Nye materialer med høy ytelse PRO-serien utvider produksjonsmulighetene takket [...]