Hvordan 3D printe silikon med Lynxter S300X.

En av de mest bemerkelsesverdige egenskapene til Lynxter 3D sine printere, er deres evne til å printe ut komplekse geometrier og hulrom, noe som tidligere var utfordrende ved tradisjonelle produksjonsmetoder. Dette gjør Lynxter sine materialer ideelle for å lage skreddersydde prototyper, medisinske implantater og andre komplekse silikon- og polyuretan-produkter.

«LYNXTER sin omfattende 3D-print portefølje, med fokus på herdeplaster som silikon og polyuretan. I tillegg jobbes det også med termoplastiske materialer (filament) og keramikk. Typiske bruksområder finnes idag innen medisin, ortopedi, energi, sport, forsvarsindustri og transportsektoren.

Vi  får mange spørsmål rundt vår nye partner Lynxter.

  • Hvordan 3D-printe med silikon?
  • Hvilke applikasjoner kan 3D-printere skrive ut i silikon?
  • Hvordan fungerer egentlig en silikon 3D-printer?

Vår partner Lynxter har laget en video som kan svare på disse spørsmålene. På bare 90 sekunder vil du lettere kunne forstå hvorfor og hvordan silikon 3D-printing er mulig med Lynxter sin teknologi.

Målet med videoen var å gjøre 3D-printing med silikon forståelig for alle, så videoen er kort og fokuserer på det viktigste.

Se våre nye Lynxter sider eller gå til Lynxter sine egne nettsider

Lynxter
Lynxter partnersider

Ta kontakt for mer informasjon rundt Lynxter

SISTE NYTT INNEN AM

AM Fagdager en Suksess

13 september, 2024|0 Comments

Oppsummering fagdager Vi i Biesterfeld Norge vil takke alle deltakere som kom på våre vellykkede Additive Manufacturing fagdager som nylig ble avholdt i våre lokaler her i Vestby. Arrangementet samlet fagpersoner og entusiaster innen [...]