Vårt nye partnerskap med Lynxter.

Biesterfeld Norge er glade for å kunngjøre vårt nye partnerskap med Lynxter, en innovatør innen additive produksjons teknologi.

Lynxter er et fransk selskap som spesialiserer seg på maskiner og materialer til additiv produksjon. Med Lynxter sitt allsidige og innovative utvalg av materialer, og 3D print maskiner som bruker teknologien Material Extrusion (MEX), har de har gitt industrien et nytt kraftig verktøy.

Dette samarbeidet markerer en betydelig milepæl for Biesterfeld Norge, ettersom vi nå utvider våre muligheter innen additiv produksjon. Ved å innlemme Lynxter sine innovative 3D-print løsninger, tar vi sikte på å forbedre produkttilbudet vårt og gi kundene våre flere avanserte og allsidige produksjonsalternativer.

Lynxter sin 3D-printer S300X, er kjent for 3D printing av produksjonsmaterialer i RTV2 silikoner og polyurethaner, ideelle for medisinske og industrielle applikasjoner, med et integrert støttemateriale for printing av komplekse geometrier. S300X bruker teknologien Material Extrusion (MEX), noe som muliggjør presise 3d print av deler med høy kvalitet som er godt egnet for produksjon på tvers av ulike sektorer som romfart, bilindustri og helsevesen.

Sammen med Lynxter er vi i Biesterfeld Norge med på å flytte grensene for teknologi og produksjon, samt levere eksepsjonell kvalitet og service til våre kunder.

“Print strong like metal with Roboze and soft as silicone with Lynxter”.

Grunnkurs i Additiv produksjon (3D-print) med innovative polymerer

Biesterfeld Norge inviterer til grunnkurs i additiv produksjon med fokus på teknologi fra Roboze og Lynxter.

Meld deg på

Ta kontakt for mer informasjon rundt Lynxter

Siste nytt fra AM avdelingen

Oppsummering av NCAM2024 i Hammerfest

3 april, 2024|0 Comments

Oppsummering av NCAM2024 Slipp løs innovasjon: Et tilbakeblikk på Biesterfeld Norge sin vellykkede NCAM2024 konferanse. I en tid der innovasjon og teknologi går sammen for å redefinere grensene for produksjon, har den [...]

NCAM2024 i Hammerfest

1 mars, 2024|0 Comments

Biesterfeld Norge tydelig tilstede på AM-konferansen i Hammerfest. Norwegian Additive Manufactoring Cluster (NCAM) ønsker velkommen til NCAM2024 - Nasjonal konferanse for additiv produksjon (AM) som arrangeres den 11. til 13. mars på [...]