DETTE ARRANGEMENT ER DESSVERRE AVLYST

Hva er Plasma og Corona behandling, og hvordan kan det forbedre vedheft.

Plasma og Corona er avansert overflatebehandling som gir gunstige effekter i en rekke applikasjoner. Spesielt er de kjent for å kunne øke overflatespenningen til plast, og på den måten gjøre det lettere å f.eks. lime, printe eller male disse overflatene.

Dette seminaret er for de som bruker plasma/corona i dag og de som er nysgjerrige på hvordan denne teknologien kan forbedre vedheften i deres produksjon. Seminaret egner seg også for studenter i f.eks. materialteknologi. Seminaret vil holdes på engelsk hos Lindberg & Lund i Vestby Torsdag 2 Februar 2023. Det vil bli en god miks av teori og praktisk demonstrasjon, og vi oppfordrer alle som ønsker til å ta med prøvebiter de ønsker å få behandlet. Det vil også bli rom for å diskutere «caser» i plenum eller privat.

Påmelding- DESSVERRE AVLYST