Kontakt oss på +47 64 97 55 55|post@biesterfeld.no

Engelstad Racing Team

Engelstad Racing Team2023-06-27T14:45:52+02:00
Mobil1-logo
MobilSHC-logo
MobilDelvac-logo

Familien Engelstad har vært en ivrig motorsportfamilie. De har vært på alt fra bilcross til roadracing sammen oppigjennom, men det var når Jan Ivar og kompisgjengen bygde en bilcrossbil i all hemmelighet til pappa Johnny de begynte å kjøre sammen.

Det er hyggelig å gjøre ting sammen. Vi begynte i bilcross, men det er jo hyggeligere her enn i ei grusgrop. Derfor ble det Racing NM og GT5 på oss, smiler Johnny.
I 2014 ble han overasket med egen bilcrossbil, og etter nesten 20 års opphold begynte de å kjøre sammen. Det ble bilcross frem til 2018, men før denne sesongen har de vært i Sverige og handlet to identiske Volvo V40 som har gått i den svenske Volvo Cupen.
– Vi bestemte oss for å handle sammen, og GT5 er en veldig fin klasse. Mange biler, og relativt rimelig motorsport, sier Jan Ivar. Han har også tidligere drevet med roadracing, men etter at det ble familieforøkelse passet det bedre å kjøre baneracing.
– Bilcross er mer stress. Da skal man kjøre heat hele tiden og det er masse skruing. Nå er det mer venting, og det passer oss bra, sier pappa.

Kjørerapporter

Det er dessverre ingen kjørerapporter tilgjengelig

Oljevelger

Finn-riktig-olje-personbilFinn-riktig-olje-tyngre-sektor

Tittel

Gå til toppen