Vi takker for Mobil1 oljen vi har fått til 2019 sesongen, noe som har fungert helt utmerket.

Vi har nå gjennomført en sesong (vår første i racing). Det har vært en sesong uten noen som helst problemer når det gjelder bilene. I og med at det er første sesongen i racingså er det mye nytt, mange tips, nye erfaringer og mye som må læres og prøves når det gjelder oppsett på bilene for å få best mulig feste på banen på både tørt og vått.

Vi har kjørt alle 15 NM rundene, og sammenlagt ble jeg Johnny nr.14 og Jan Ivar nummer 17, han hadde nok kommet foran meg i sammendraget men han ble utelukket i en runde p.g.a forbikjøring i gulsone. Totalt i år så har det vært 40 startende, ca.30 i hvert løp. I enkelt løpene så har jeg ligget mellom 14 og 21 plass, Jan Ivar har vært oppe blant de 10 beste , ellers 15 og bedre. Det har vært en kjempefin klasse å kjøre med mange tette og fine fighter og mye fin kjøring, det er jo spennende når startfeltet er ca. 30 biler.

Vår plan i 2020

Planene for 2020 sesongen er å kjøre alle rundene, kanskje med 2 andre biler en Ford fiesta ST 150 og en nyere Volvo s40 enn de vi har i dag. Vi har fått kjøpt bilene men det er mange timer i garasjen (og mange kroner) for å få bygd opp bilene, men det er også morsomt med mange venner og sosialt samvær i garasjen.

Vi utvidet jo også bilparken vår med en racingbuss nå midt i sesongen så vi får med begge bilene en inni og en på tralle bak. Sender med bilde av bussen og lille William som er ivrig når han er med pappa og bestefar på racing. Vi venter også på flere bilder fra kjøringa på banen.

MVH

Johnny og Jan Ivar Engelstad