PRESSEMELDING: Biesterfeld Spezialchemie kjøper Lindberg & Lund AS.

«Det at vi nå blir en del av et multinasjonalt selskap vil bidra til å styrke vår kompetanse og øke vår evne til å levere på alle dagens områder. Det å leve opp til våre kunders individuelle behov og forventninger vil fortsatt være vår høyeste prioritet. Det foreligger ingen endringer i stab eller ledelse og vi vil fortsette med å være en totalleverandør av komplette teknisk-kjemiske løsninger for våre kunder.»
– Morten Haugberg, daglig leder i Lindberg & Lund AS

Morten Haugberg

«Selv om vi nå blir eid av et selskap i Tyskland vil vi i Lindberg & Lund fortsette med å kunne leve opp til de forventningene som stilles. «
– Daglig leder Morten Haugberg

«Vår vekststrategi gjør det mulig for oss å styrke kjernekompetansen samt styrke og utvide vårt fokus på høy kvalitet, applikasjonsspesifikke produkter og serviceorienterte løsninger for våre kunder.»
– Thomas Arnold

 «For oss var det veldig viktig å finne en kjøper som deler våre forretningsverdier som et familieeid konsern. Med Biesterfeld ved roret vil selskapet fortsette å ledes i tråd med våre verdier de kommende årene.»
-Steinar Lindberg

Lindberg & Lund AS-logo

«Dette oppkjøpet er på linje med våre mål om å hele tiden utvide vårt geografiske fotavtrykk»

«Bredden av produkter og tjenester som Lindberg & Lund gruppen tilbyr komplementerer vår portefølje innen performance produkter,» forklarer Peter Wilkes, administrerende direktør hos Biesterfeld Spezialchemie. «I tillegg vil dette kjøpet gi oss en økt strategisk tilstedeværelse i Europa, samt utvidelse i Skandinavia og Finland. Sammen med sitt utmerkede rykte i markedet vil Lindberg & Lund utfylle vårt utvalg av produkter og de har en bedriftskultur som passer godt inn hos Biesterfeld. Vi gleder oss til å fortsette dette vellykkede firmaet med sine erfarne og kvalifiserte medarbeidere i årene som kommer.»

Thomas Arnold, konsernsjef for Biesterfeld legger til: «Dette oppkjøpet er på linje med våre mål om å hele tiden utvide vårt geografiske fotavtrykk. Vår vekststrategi gjør det mulig for oss å styrke kjernekompetansen samt styrke og utvide vårt fokus på høy kvalitet, applikasjonsspesifikke produkter og serviceorienterte løsninger for våre kunder.»

«I et firma som Biesterfed har vi funnet en ny eier og partner som vil fortsette å utvikle vår bedrift i lang tid fremover. Begge selskapene kan bygge verdifulle synergier sammen da vi har nesten identiske forretningsmodeller,» forklarer Steinar Lindberg, hovedaksjonær i Lindberg & Lund gruppen. «For oss var det veldig viktig å finne en kjøper som deler våre forretningsverdier som et familieeid konsern. Med Biesterfeld ved roret vil selskapet fortsette å ledes i tråd med våre verdier de kommende årene.»

Om Biesterfeld Spezialchemie

Biesterfeld Spezialchemie er en av verdens ledende distributører av spesialkjemi produkter og løsninger. Produktporteføljen fokuserer på kravene til utvalgte bransjer inkludert personlig pleie, helsesektoren, maling og lakk, lim, polyuretan, bygningsbransjen, ernæring, elektrisitet, elektronikk og energi. Som en partner med verdensledende leverandører er firmaet representert i Europa og Latin-Amerika, og gir løsningsorientert, teknologibasert kompetanse samt tilpassede løsninger. Biesterfeld Spezialchemie er en del av Biesterfeld Gruppen som har vært aktiv som handels- og serviceselskap i 113 år. Med 40 lokasjoner rundt om i verden og som et hovedsakelig familieeid konsern, er de en av de ledende distributører av plastikk, gummi og kjærne- og spesialkjemikalier.

Om Lindberg & Lund AS

Lindberg & Lund AS importerer og distribuerer konstruksjonslim, smøremidler, slippmidler, komposittmaterialer, innstøpingsmasser og hjelpestoffer for elektronikkindustrien.

Vi utvider hele tiden sortimentet for å kunne leve opp til de forventningene som stilles. Vi er et varehus for alle typer hjelpestoffer og spesialkjemikalier som kan gi våre kunder et konkurransefortrinn. Målsettingen er å kunne være en totalleverandør av komplette teknisk-kjemiske løsninger.

Vår filosofi er å ha god kunnskap om bruk av våre produkter, sikre rask og sikker levering fra vårt eller våre forhandleres lager, inneha den nødvendige kompetanse innen kvalitetssikring og HMS, samt å yte en god service overfor våre kunder.

Har du noen spørsmål rundt dette oppkjøpet? Fyll ut formularet under eller ta kontakt på telefon.

Lindberg & Lund AS-logo