Hexcel Redux® lim skifter navn til Hexbond™

Hexcel bekrefter nå at endringen vil bli implementert i sin helhet fra 3. desember 2019. Dette betyr at all Hexcel-dokumentasjon merking, MSDS og tekniske datablad vil gjenspeile endring av navn fra dette tidspunktet. Endringer på produktet vil kun være bytte fra Redux® til Hexbond™ (eksempel: Redux® 322-300GSM blir Hexbond™ 322-300GSM)

HexBond™ lim og primere

Hexcels lim har blitt brukt i komposittindustrien i over 70 år. De har oppnådd verdensomspennende anerkjennelse for romfart og industriell liming. Hexbond™ er en effektiv metode for å raskt og enkelt sammenføye komponentstykker.

Typisk industrielle applikasjoner

  • Automotive
  • Bygg
  • Marine
  • Tog
  • Sportsutstyr
  • Tooling
  • Vindenergi

HexBond™ limfilm

Epoxy og bismaleimide (BMI) lim leveres i filmform på en rull og krever varme og trykk for å herde. Disse høytelse strukturelle limene er ideelle for liming av metall til metall og kompositt og for fremstilling av sandwich-strukturer med honeycomb kjerner. 

HexBond™ skum limfilm

Når de er herdet ved forhøyet temperatur, utvides disse filmene, noe som gjør dem ideelle for fylling av spalter, liming av kjerne-kantkjerne og spleising av kjerner. Hexbond™ skummende limfilmer leveres i arkform og er designet for å brukes sammen med HexBond ™ filmlim. 

HexBond™ primere

Hver HexBond ™ -primer er blitt formulert for å sikre at maksimal mulig ytelse oppnås med det tilhørende HexBond ™ –filmlimetHexBond ™ primere beskytter forhåndsbehandlede metalloverflater før liming og sikrer maksimal bindingsholdbarhet. Alle HexBond ™ primere er fri for kromforbindelser. 

HexBond™ strukturelle lim

Et utvalg av en- og tokomponent-epoksy- og BMI-lim som kan brukes til liming, potting, og fylling av kompositt- og metallkonstruksjoner. Disse produktene leveres i en rekke forskjellige pakningsformer, inkludert patroner og mindre bokser. Enten du bruker en film eller et lim så har Hexcel et bredt spekter av produkter å tilby for nesten alle applikasjoner med liming av kompositt og honeycomb. 

HexBond™ produktguide

HexBond™ limfilm

HexBond™ skummende limfilm

HexBond™ primere

HexBond™ strukturelle lim

Last ned komplett produktguide her
Se elektronisk produktguide her