I forbindelse med utbruddet av Coronaviruset vil vi gjerne informere deg om betydningen dette kan ha for leveringene dine fra Lindberg & Lund AS.
Vi forventer ikke leveringsforsinkelser i de nærmeste ukene, men da dette er en uforutsigbar situasjon ser vi at situasjonen kan endre seg raskt. 

Vi jobber tett med våre leverandører for å identifisere potensielle forsinkelser i våre leveringer, og vi vil iverksette nødvendige tiltak for å gjøre de negative konsekvensene minst mulig. Da denne situasjonen er utenfor vår kontrollog vi vet at mange råvareleverandører av produktene vi forhandler holder til i Kinakan vi ikke garantere at det ikke vil oppstå forsinkelser på leveringer til oss og videre til våre kunder. 

Ved eventuelle leveringsforsinkelser vil vi informere dere om endringer i leveringstidene så snart vi har fått informasjonen fra våre leverandører. 

Vi beklager eventuelle ulemper som kan oppstå på grunn av disse omstendighetene og takker for forståelsen og samarbeidet.  Ved spørsmål eller behov for mer informasjon er du velkommen til å kontakte oss. 

Med vennlig hilsen 

Morten Haugberg
Administrerende Direktør
Lindberg & Lund AS