3A Core Materials – AIREX® og BALTEK®

Vi har gleden av å introdusere nye produkter fra 3A Core Materials.

3A Composites Core Materials er en markedsledende produsent av bærekraftige kjernematerialer til komposittindustrien. 3A Composites Core Materials fokuserer på fornybare kjernematerialer produsert av balsatre, samt 100% resirkulerbare skumkjerner basert på PET plast. 

STERKERE-LETTERE-GRØNNERE

I dagens industrielle klima bør det være et stort fokus på å benytte de produkter og løsninger som tilbyr de gode mekaniske egenskapene, samtidig som de samme produktene tilbyr de beste miljømessige hensyn.  AIREX og BALTEK er det ideelle valg til de fleste applikasjoner innen maritim industri, fiskeoppdrettfornybar energi, transport (BTR), tog, luftfart, Bygg & Anlegg samt generell industri. 

3A-corematerials-Airex-Baltex

3Ac_logo_primary-new
Les mer om AIREX og BALTEK