Mobil 1™ Motoroljegaranti

Mobil 1™s motoroljegaranti gis gratis av ExxonMobil, gjennom din bilforhandler.

Les mer

Hva er Mobil1™ Motoroljegaranti?

I tillegg til boligen din er bilen din ett av de viktigste kjøpene du gjør. Du vil naturligvis at den skal være beskyttet og fungere som om den var ny. Ved fremtidig service med Mobil 1™s syntetiske motorolje, garanterer ExxonMobil at motoren din vil være fri for feil*.

ExxonMobil yter selvsagt denne servicen gratis slik at du får ro i sinnet.

*Underlagt fullstendige vilkår

Hva er fordelene med Mobil1™ Motoroljegaranti?

Forsikrer at motoren din er beskyttet i opptil fem (5) år eller 160 000 km fra denne garantien trer i kraft. Ta kontakt med din bilforhandler for å se om du kan ta del i denne unike garantien fra ExxonMobil. Exxon Mobil er ledende innen bilteknologi, og Mobil 1™ syntetisk motorolje holder motoren din i gang som om den var ny.

Hvordan kan jeg få Mobil1™ Motoroljegaranti?

Mobil 1™s motoroljegaranti gis gratis av ExxonMobil, gjennom din bilforhandler. Bilen din må ha produsentgaranti eller ha sin første service på garantien og betjenes i henhold til produsentens retningslinjer*.

Alt du trenger å gjøre er å fortsette å bruke Mobil 1™s syntetiske motorolje ved fremtidig service.

FAQ

Hva er Mobil 1™-motoroljegarantien, og hvordan gir den meg fordeler?*

Mobil 1™-motoroljegarantien beskytter motoren din når bilen din har overskredet produsentens garantiperiode. I opptil fem år eller 160 000 km, uavhengig av hva som kommer først, garanterer ExxonMobil motoren din mot skader som skyldes smørefeil.

Denne utvidede motoroljegarantien, gitt av ExxonMobil gjennom bilforhandlere og merkeverksted, dekker smøremidlet og tilhørende nødvendige motordeler. Vi vil gjennomføre service på motoren din med Mobil 1™ før garantiperiodens slutt, eller ved første service etter garantien, og beskytte deg mot kostbare reparasjoner, hvis det skyldes Mobil 1™, og gi deg opptil fem ekstra år med sikkerhet.

*Underlagt vilkår

Hva koster det?

Ingenting!

ExxonMobil føler seg så trygge på at Mobil 1™ er den beste måten å holde motoren i god stand på, at hvis det oppstår problemer som skyldes en smørefeil, reparerer ExxonMobil dem.

Hva er ikke dekket?

Garantien utelukker deler som ikke er utsatt for smøremiddel, kjente feil, strukturfeil og relaterte problemer som skyldes strukturfeil.

Hvordan kan jeg få dette tilbudet?

Alt du trenger å gjøre er å oppgradere til Mobil 1™-motorolje. Kjøretøyet behøver ikke å ha brukt Mobil 1™ siden det var nytt, men motoren må være i god stand og ha blitt ivaretatt riktig opp til det tidspunktet med godkjente deler.

For å fortsette å dra nytte av denne garantien, må servicene finne sted med riktig klasse av Mobil 1™ og i samsvar med anbefalte intervaller fra produsenten av opprinnelig utstyr (original equipment manufacturer, (OEM)).

Spiller det noen rolle hvilken bil jeg har?

Så lenge det er en klasse av Mobil 1™-smøremiddel som passer til din bil, kan du dra nytte av denne garantien.

Hva gjør jeg hvis jeg støter på problemer med motoren min?

Som med alle kjøretøyproblemer tar du kontakt med ExxonMobil hvis du har et problem med motoren din.
Les vilkårene for fullstendig informasjon.

Se vilkår her
Vil du at vi skal kontakte deg?

Kontakt oss nå