Hydraulikksystem: Mineral hydraulikkolje og Mobil DTE 10 Excel

Godt planlagt vedlikehold kan gi deg store besparelser.

Mange bedrifter reduserer kapasiteten i de kommende sommermånedene,  og noen benytter også den nåværende krisen vi er inne i til å gjøre nødvendig vedlikehold på maskinpark og utstyr. Lindberg & Lund kan i samarbeid med ExxonMobil tilby produkter og tjenester som kan gjøre det enklere for deg å gjennomføre vedlikeholdet på ditt utstyr.

Med langsiktig planlegging og riktig vedlikehold kan du spare bedriften for store kostnader og unødvendig nedetid.

ExxonMobil jobber kontinuerlig for å videreutvikle sine smøremidler for dagens krevende applikasjoner, og en typisk applikasjon for de som gjør vedlikehold er hydraulikksystemer. Dersom oljen i denne applikasjonen ikke holder riktig kvalitet kan dette føre til et havari.

Kostnaden ved et unødvendig bytte av filter eller ventiler er stor og mange velger da i stedet å gjennomføre et bytte av hydraulikkoljen før utløp av oljens driftstimer. Med dagens høyteknologiske olje fra ExxonMobil er dette en unødvendig kostnad.

Ser vi videre på produktsammensetningen og testresultatene til eksempelvis hydraulikkoljen Mobil DTE 10 Excel, som overgår kravene til en konvensjonell hydraulikkolje, er resultatene nevneverdige. Ikke bare inneholder Mobil DTE 10 Excel-serien antislitasjeadditiver, men denne hydraulikkoljen er sinkfri, og inneholder baseoljer av bedre kvalitet enn konvensjonelle hydraulikkoljer. Resultatene snakker for seg selv.

Hydraulikksystem: Mineral hydraulikkolje og Mobil DTE 10 Excel

Hydraulikksystem: Mineral hydraulikkolje og Mobil DTE 10 Excel

Bildet til venstre viser markedets ledende hydraulikkolje etter kun 750 timers bruk, mot Mobil DTE 10 Excel i bildet til høyre etter hele 2500 timers bruk. Testen er gjort i identiske hydraulikkanlegg med tilsvarende forhold. Mobil DTE 10 Excel økte i tillegg effektiviteten på hydraulikkpumpa med hele 6%.

Med et slikt resultat ser vi helt klart fordeler ved å benytte Mobil DTE 10-serien i alle typer hydraulikkanlegg. Dette bidrar til vesentlig lengre skiftintervaller på oljen og oljefilter, i tillegg til å beskytte utstyret og unngå unødvendig havari og nedetid.

Er du likevel usikker på hvordan du skal ha kontroll på oljekvaliteten når skiftintervallene øker? ExxonMobil har et enkelt og brukervennlig oljeanalysesystem -Mobil Serv

Mobil Serv gjør det enklere for deg å gjennomføre oljeanalyser, og kan benyttes på de fleste applikasjoner.

Oljeanalyser fører til bedre kontroll på kvaliteten på smøreoljen som igjen bidrar til økt produktivitet, forbedret holdbarhet på utstyr og redusert oljeforbruk. I tillegg kan oljeanalyser bidra til å identifisere forurensinger og kritiske feil i systemet.

Kvalitetsprodukter fra ExxonMobil i kombinasjon med oljeanalyse gir forbedret kontroll på vedlikeholdet, og reduserte kostnader for din bedrift.

Ta kontakt

Benytt skjema under og velg Avdeling: Smøremidler så tar vi kontakt.