Våren er her – Mobil Delvac beskytter deg.

Mobil Delvac

Mobil smøremidler for landbruksutstyr

Moderne landbruksutstyr er i konstant utvikling og blir stadig mer avansert.. For å sikre optimal drift av slikt utstyr kreves det mer av smøremidlene for å klare de økte påkjenningene som oppstår i form av høyere temperatur og belastninger og lengre skiftintervall.

ExxonMobil tilbyr nå en komplett serie med Mobil-produkter som hjelper deg å beskytte ditt utstyr for å opprettholde sikker og pålitelig drift hele året. Disse smøremidlene har blitt testet, både i laboratoriet og i felten, for å beskytte moderne landbruksmaskiner utover de anbefalte skiftintervaller, samt forbedre påliteligheten, optimalisere ytelsen og redusere driftskostnadene.

Drivlinjen

For å gi deg det høye nivået av beskyttelse som kreves i moderne drivlinjer i landbruket har ExxonMobil utviklet produktene Mobilfluid LT, Mobilfluid 424 og Mobilfluid 426. Mobilfluid er en serie produkter med veldig mange godkjenninger for landbruksutstyr. Er du i tvil om hvilke produkter du trenger til ditt utstyr er det bare å kontakte oss.

Mobilfluid 426

Mobilfluid 426 er en transmisjonsolje for traktorer med et bredt bruksområde og ekstra høy ytelse. Oljen er laget for å møte eller overgå de mange kravene for transmisjons-/ og hydraulikkvæsker. Den avanserte teknologien som ligger bak Mobilfluid 426 betyr optimal ytelse i traktorer som arbeider under varierende driftsforhold.

Mobilfluid LT

Mobilfluid LT er en multipurpose olje med ekstra høy ytelse til traktorer, utviklet for å møte eller overgå kravene for transmisjons- og hydraulikkvæsker. Dette produktet er utviklet for å optimalisere ytelsen til landbruksmaskiner som opererer i et bredt spekter av miljøer, og spesielt i lave temperaturer.

STOU (Super Tractor Oil Universal)

Smøring spiller en kritisk rolle for riktig vedlikehold av landbruksmaskiner, og vi vet at du og din virksomhet er avhengig av å ha pålitelig utstyr. Nedetid kan være ekstremt kostbart, og i den travle sesongen så har man rett og slett ikke råd eller tid til dette.

Mobil Agri Extra 10W-40

ExxonMobil har tatt frem Mobil Agri Extra 10W-40 som vil gi deg det høye beskyttelsesnivået som er uunnværlig for traktorene dine.

Mobil Agri Extra 10W-40 er et syntetisk smøremiddel med ekstra høy ytelse. Produktet kan benyttes i en rekke ulike oppgaver i de fleste landbruksmaskiner. Dette STOU-smøremidlet gir deg utmerket ytelse for diesel-/og bensinmotorer, girkasser, hydraulikk, sluttdrev og oljedempede bremser.

Hydraulikkolje

Mobil DTE 10 Excel serien

Mobil DTE 10 Excel-serien representerer det siste innen hydraulikkoljeteknologi. Denne smøreoljen er svært avansert. Produktet er skjærstabilt, har en høy viskositetsindeks, er sinkfri og har et antislitasjesystem som er utviklet for å imøtekomme behovene til moderne høytrykkssystemer.

Smørefett

Mobil Ronex MP

Mobil RONEX MP er et universalfett av høy kvalitet som har en rekke bruksområder i forbindelse med rullende materiell. RONEX MP består av en mineralbaseolje som er fortykket med en litiumkomplekssåpe, og inneholder tilsetningsstoffer som forbedrer ytelsen. Produktet er NLGI GC-LB kvalifisert for bruk på hjullager og chassisfett.

Trenger du teknisk hjelp?

Står du fast og trenger teknisk bistand, send oss en forespørsel ved å fylle ut skjema under og du vil bli prioritret.

Gi en kort forklaring på hva du ønsker.
Bilder er fra Exxon Mobil og pixabay.com