Vi har blitt medlem av Næringsklyngen NCMT

NCMT er en internasjonal næringsklynge som jobber for utvikling av innovative, markedsrettede og bærekraftige materialløsninger innen polymer og kompositt. Klyngen består av bransjeuavhengige aktører med verdensledende og komplementerende kompetanse.

OM NCMT
MEDLEMSBEDRIFTER
AKTUELT

Noen aktuelle nyheter fra NCMT

Brødrene AA har trosset ras og koronatider

Først kom et ras sommeren 2019 som tok med seg deler av verftet. Så kom koronakrisa og karantenetider som stakk kjepper i hjulene for produksjonsaktiviteten. Til tross for utfordringene, så har Brødrene Aa nettopp levert en fullelektriske turistbåt.

Les mer

NCMT kan utgjøre forskjellen

Ni plast- og komposittselskaper i Norge har etablert industriklynge Norwegian Center for Material Technology (NCMT). Arbeidet med å utvide gruppen pågår. Blant støttespillerne finner vi Asle Isaksen, mangeårig redaktør av Plastforum og mannen bak et 20-talls plasttekniske konferanser på like mange år. Nå har han synspunkter på det arbeidet som NCMT skal bedrive.

Les mer

Ingen utsettelse av forbud mot engangsplast

Søknad om utsettelse av forbud mot engangsplast avvist av EU-kommisjonen, skriver PLAST-forum.no

Les mer