ExxonMobil lanserer nå sin nye hydraulikkolje med svært lang levetid – Mobil DTE 20 Ultra serien

Den nye Mobil DTE 20 Ultra-serien er formulert for å gi svært god slitasjebeskyttelse, og doble skiftintervallene i en rekke høytrykksapplikasjoner. Dette gir deg som kunde anledning til å kutte kostnader, øke produktiviteten og å forbedre bedriftens miljøavtrykk.

Ett produkt, mange applikasjoner.
Mobil DTE 20 Ultra-serien gir eksepsjonell termisk- og oksidasjonsstabilitet, forbedret korrosjonsbeskyttelse og kontrollert demulsibilitet. I tillegg vil oljens «Keep-clean» egenskaper beskytte kritiske komponenter som servo- og proporsjonalventiler som det finnes i mange moderne hydrauliske systemer.

Godkjent av ledende utstyrsbyggere
Mobil DTE 20 Ultra Serien er godkjent av Bosch Rexroth hydraulisk pumpetest (RDE 90245), og er sertifisert av Eaton mot pakningsmaterialer. Oljen oppfyller også de relevante kravene i både ISO- og DIN-industristandarder.

For ytterligere informasjon om Mobil DTE 20 Ultra serien trykk på denne lenken

Teknisk Hotline

Gi en kort forklaring på hva du ønsker.
Mobil DTE 20 Ultra