Mobiltrans AST

Bytter du transmisjonsolje på utstyret ditt fra sommer til vinter?
Med vår nye Mobiltrans AST (All Season Transmission) kan du bruke samme olje gjennom alle sesonger, samtidig som du kan doble skiftintervallet*.

Ønsker du å redusere antall oljetyper på lager? Mobiltrans AST kan erstatte typiske sesongprodukter som Mobiltrans HD 10, 30 og 50. Det betyr at en olje kan erstatte tre andre. I tillegg til færre produkter å forholde seg til, trenger du ikke lenger bekymre deg for oljeskift basert på sesong. Dette er både tids- og kostnadsbesparende.

Mobiltrans AST er formulert med en syntetisk baseolje og en avansert additivpakke for best mulig ytelse i overføringer, girkasser, clutch og sluttdrev. Dette bidrar også til lengre skiftintervaller. I noen tilfeller kan skiftintervallet dobles.
Nyere utstyr har høyrere krav til belastning og fart for å øke produktiviteten. Mobiltrans AST med sine overlegne EP- og lastegenskaper, samt drivstoffbesparende formulering, kan bidra til økt produktivitet.

Ønsker du ytterligere informasjon om Mobiltrans AST, ta kontakt med oss! Se også produktene i vår nettbutikk.

*Typiske skiftintervall 500-1000 timer kan dobles

Mobiltrans-AST

Produkter

Teknisk hjelp? – Ta kontakt

Gi en kort forklaring på hva du ønsker.