Mobl-Delvac-XHP-ESP-10w-40

Blandet maskinpark – én olje

Et enklere vedlikehold med Mobil Delvac XHP ESP 10W-40!

De fleste av oss kjenner til problemstillingen med mange ulike oljetyper på lager. Ofte tar man bare den kanna som står «nærmest». Da er det greit å vite at den oljen man tar, faktisk kan brukes! Mobil Delvac XHP ESP 10w-40

Det er viktig å bruke den oljen som er beregnet på maskinen for å unngå redusert levetid på utstyret, eller i verste fall et motorhavari. Jo færre oljetyper som står på lager, jo mindre er risikoen for å velge feil! ExxonMobil har utviklet en motorolje ( Mobil Delvac XHP ESP 10w-40 ) som kan brukes til en svært blandet maskinpark, med en rekke av de vanligste spesifikasjonene til tyngre sektor.

Mobil Delvac XHP ESP 10W-40

Mobil Delvac XHP ESP 10W-40 er en ekstra høytytende syntetisk dieselmotorolje som er utviklet for å smøre moderne, høytytende dieselmotorer med lavt utslipp som brukes under krevende driftsforhold. Denne motoroljen er utviklet med høytytende baseoljer som er lettflytende ved lave temperaturer, bevarer viskositeten ved høye temperaturer og fordamper minimalt.  Det nye, avanserte tilsetningssystemet er vitenskapelig utviklet for å bidra til å forlenge levetiden på motoren og opprettholde effektiviteten til utslippsreduksjonssystemer, inkludert dieselpartikkelfiltre (DPF).    Oljens spesifikasjoner og godkjenninger gjør at Mobil Delvac XHP ESP 10W-40 kan brukes til blandede maskinparker.

Et utvalg av spesifikasjonene denne oljen dekker er:

  • MAN M 3575
  • SCANIA SCANIA LOW ASH
  • MG-godkjenning 228.51
  • MAN M 3477
  • MAN M 3271-1
  • MTU Oil Category 3.1
  • VOLVO VDS-4

Ønsker du å se på muligheten for om du kan reduserer antallet oljetyper på ditt lager?
Ta kontakt med oss, og vi vil hjelpe deg.

Les mer på Mobil sine nettsider

Teknisk hjelp? – Ta kontakt

Gi en kort forklaring på hva du ønsker.

Produkter