BINOL® BIOLUBRICANTS

I en tid hvor miljø og klimaavtrykk blir stadig viktigere, kommer produkter fra Binol virkelig til sin rett.

Binol Biolubricants markedsfører, utvikler og produserer miljøvennlige smøremidler. Virksomheten startet allerede i 1975 da de første produktene for metallindustrien ble lansert. Binol er nå en del av Quaker Houghton, et verdensledende selskap med produkter for en rekke applikasjoner.

Binols produksjon er basert på et bredt spekter av biologisk fornybare råvarer som er raffinert til høykvalitetsprodukter.

Kravet fra myndighetene rundt bruken av smøremidler blir stadig strengere. Allerede i dag er det strengt regulert hvilke produkter som skal benyttes f.eks. i nærheten av drikkevannskilder. Her er kravet nettopp biologisk nedbrytbare smøremidler.

Ser vi til våre naboer i Sverige er det allerede innført strenge regler i flere bransjer, og bruk av biologisk nedbrytbare produkter er et krav for blant annet skogsentreprenører og andre virksomheter som opererer ute i natur og friområde.

Også i Norge ser vi økt etterspørsel etter mer miljøvennlig, biologisk nedbrytbare smøremidler. I vårt sortiment vil du finne produkter til flere applikasjoner, men de vanligste er hydraulikkolje, formolje og sagkjedeolje.

For mer informasjon om biologiske nedbrytbare smøremidler, eller prisforespørsel, ta kontakt med oss.

Produkter