Sturla Holm Lægreid - Madshus

Foto: Stefano Zatta, Madshus AS

Sturla Holm Lægreid vant VM med Madshus ski

Sturla Holm Lægreid ble altså VM-kongen i Pokljuka (VM i skiskyting) nå i februar med 4 gull hvorav 2 var individuelle gullmedaljer. Han tok gull på 20km, fellesstart, stafett og mix-stafett. Og dette gjorde han på Madshus ski.

Vi i Lindberg & Lund er stolt leverandør til Madshus skifabrikk på Biri, og vi gratulerer Sturla Holm Lægreid som VM-kongen etter sine 4 gull i VM Skiskyting 2021 i Pokljuka! Sturla tok gull på 20km, fellesstart, stafett og mix-stafett, og det var ekstra gøy for oss at han gjør det med raske ski fra Madshus!
Gratulerer Madshus og Sturla!

Lindberg & Lund leverer epoksy, karbonfiber og lim av svært høy kvalitet til Madshus på Biri, hvor konkurranseskiene lages.

Les mer om vår komposittavdeling her

Har du spørsmål så ta kontakt med Roy Ripe ved å fylle ut skjema under.

Sturla Holm Lægreid - Madshus

Foto: Stefano Zatta, Madshus AS