Roboze, vår nye samarbeidspartner.

Lindberg & Lund AS har nylig inngått et meget spennende samarbeid med italienske Roboze.
R
oboze tilbyr både avanserte maskiner og tjenester innenfor additiv tilvirkning (3-D printingav avanserte polymerer og kompositter.

Samarbeidet styrker prosjektavdelingen hos Lindberg & Lund AS, og tar sikte på å levere additivt tilvirkede deler og produksjonsmaskiner til industrien. Gjennom samarbeidet med Roboze kan vi nå ikke bare tilby maskinene, men også del-tjenester der kunder vil kunne bestille både prototypedeler og produksjonsdeler. 

Vi kan tilby et bredt spekter av polymerer. Alt fra relativt enkle ABS, PLA/PA & PP plaster til PEEK og PEI i øvre enden av kvalitetspyramiden. Nøkkelordene her er meget god temperaturbestandighet, høy styrke samt lav vekt. Kundene kan selv spesifisere hvilke behov de har, å få produsert deler eller anskaffet en maskin som kan dekke deres behov. 

Sammenlignet med tradisjonelle maskineringstjenester kan man produsere deler omgående med raskere leveringstid for kunde og sluttbruker. I tillegg vil materialsvinnet som er fremtredende i maskinering blir eliminert. Presisjonen til maskinene er på høyde med en maskinert del, og deler kan produseres med inntil 10 µm presisjon. 

Vi i Lindberg & Lund AS ser frem til å kunne tilby en skreddersydd løsning for industrien innenfor additiv tilvirkede avanserte polymerer og kompositter. 

Har du spørsmål rundt Roboze?