Lindberg & Lund AS introduserer tre nye produkter i denne månedens artikkel.
LL-Bremserens, Simalube Impuls connect og Parabond 600

LL-Bremserens
Ta kontakt
simalube Impuls Connect
Ta kontakt
Parabond 600
Ta kontakt

LL-Bremserens

LL-Bremserens

Vi introduserer ett nytt medlem i serien med vår egen logo.
Denne gangen er det en prisgunstig og effektiv bremserens / avfetting på spray som ser dagen lys.

LL Bremserens rengjør bremsedetaljer, metaller, deler, overflater etc raskt og effektivt. Fordamper raskt og etterlater en tørr overflate. LL Bremserens kommer i en 400ml sprayboks med flipdyse og 360 kuleventil som gjør at den kan benyttes i alle vinkler.

Ta kontakt
Simalube-Connect-StoreApp

simalube Impuls Connect

Få full kontroll på dine smørepunkter med din smarttelefon og den nye Simatec world of maintenance appen.

Med den nye Simalube Impulse Connect kan du enkelt legge inn alle smørepunktene du måtte ha i din maskinpark. Simalube Impulse connect kommuniserer via Bluetooth og gir deg enkelt og raskt status på hvert enkelt smørepunkt som er lagt inn. En vanlig Simalube applikator gir ett 5 bar matetrykk, med Impulse modellen øker dette til 10 bar trykk. Dette gjør at du sikrer bedre levering av fettet og du kan ha lengre avstand fra lubrikatoren til selve smørepunktet

Simatec-app
Ta kontakt

Parabond 600

Parabond 600 Høykvalitets MS Polymer fra DL Chemicals.

Limer de absolutt fleste underlag, porøse og ikke porøse, treverk, mur, stein etc. Parabond 600 har en høy initial limestyrke og gir en sterk og fleksibel limfuge etter utherding. Kan benyttes til liming, fuging og tetting. Kan overmales etter utherding, det anbefales vannbasert maling.

Leveres i 290ml patroner og i fargene klar, hvit, sort og grå.

Ta kontakt

Kontakt oss for mer informasjon