Terje Haugsmoen

Mobil avdelingen har fått en ny kollega

Vi har gleden av å presentere vår nye medarbeider Terje Haugsmoen til vårt team i Mobil avdelingen.

Terje kommer nå fra ExxonMobil Chemicals, hvor han har jobbet med råvare salg (Polypropylen) mot plastindustrien.

Tidligere har Terje jobbet i smøreoljeavdelingen til ExxonMobil både som teknisk rådgiver og i salg. Han har over 21 års erfaring med ExxonMobil smøremidler og har hatt Norden som sitt arbeidsområde. Terje kjenner industrimarkedet svært godt og har jobbet med mange store tunge industribedrifter for å løse smøretekniske saker/utfordringer.

I Lindberg & Lund AS skal Terje være en del av vårt tekniske team som er ute og bistår nye og eksisterende kunder med smøretekniske løsninger. Han vil ha hovedfokus på salg av ExxonMobil smøremidler, men vil også ha med seg andre relevante produkter i Lindberg & Lund AS sin portefølje.

Vi ønsker Terje velkommen til oss!