Molykote P-3700 Smørepasta

P-3700 ny metallfri høytemperatur smørepasta fra Molykote reduserer risikoen for dannelse av Hexavalent Chrome ved høye temperaturer. Molykote P-3700 er miljøvennlig og ikke merkepliktig.

Gjengede forbindelser i blant annet høytemperatur applikasjoner som turbiner og turboladere krever den beste og  miljøvennlige møringen for å unngå skader ved montering samt lav og stabil friksjon for å oppnå korrekt tiltrekningsmoment.

Molykote P-3700 Anti-Seize gir akkurat disse funksjonene over ett bredt temperaturspekter fra -30C til 900C. Dette muliggjør lengre vedlikeholds intervaller som minimerer materialbruk og avfall. Molykote P-3700 Anti-Seize har en miljøvennlig EHS profil og er vurdert ikke merkepliktig, dette kombinert med svært høye produkt ytelser og tekniske verdier.

Last ned engelsk produktblad

Ta kontakt for ytterligere informasjon