Epoksy, polyuretan og silikon for beskyttelse av din elektronikk.

Ved riktig beskyttelse unngår du feil og reklamasjoner, og gjør at dine kunder fortsatt blir fornøyd.

Når du utvikler og produserer varer som inneholder ulike typer elektronikk, så bør dette beskyttes på ulike måter. Dine produkter skal kanskje benyttes i fuktige, kalde eller støvete miljøer? Ved riktig beskyttelse unngår du feil og reklamasjoner, og gjør at dine kunder fortsatt blir fornøyd.

Ulik elektronikk kan ha ulike behov for beskyttelse:

  • Lede vekk varme
  • Hindre fukt å komme til
  • Hindre innsyn i spesial-elektronikk
  • Hel innstøpning eller kun kretskortlakk
  • Beskytte mot slag og mekanisk påvirkning
  • Beskytte, men samtidig slippe gjennom lys

Hos Lindberg & Lund gir vi deg gode råd om hva som finnes for å beskytte din elektronikk. Vi har produkter som finnes i forpakninger fra små sprøyter til 200-liters fat. Dette er spesialprodukter for elektronikkbeskyttelse fra markedsledende aktører som DOW, Huntsman, Electrolube, Dymax, Panacol og andre produsenter.

Dow-logo

Ring oss for gode råd, eller send oss en forespørsel