Velkommen til Biesterfeld Norge AS.

Som en av Nordens ledende internasjonale distributører av produkter og løsninger innen basis- og spesialkjemikalier og næringsmiddelindustrien, tilbyr vi våre kunder individuell rådgivning med løsningsorientert og teknisk ekspertise. Langsiktig samarbeid med verdensledende leverandører og transparente prosesser danner grunnlaget for bærekraftige partnerskap. Takket være våre verdensomspennende filialer er vi i umiddelbar nærhet til våre kunder og leverandører, og kan reagere pålitelig og raskt på individuelle behov.

Tradisjonsrike Lindberg & Lund AS, med 40 år i bransjen, har nå byttet navn til Biesterfeld Norge AS. Vi importerer og distribuerer konstruksjonslim, smøremidler, slippmidler, komposittmaterialer, innstøpingsmasser og hjelpestoffer for elektronikkindustrien.

Vi utvider hele tiden sortimentet for å kunne leve opp til de forventningene som stilles. Vi er et varehus for alle typer hjelpestoffer og spesialkjemikalier som kan gi våre kunder et konkurransefortrinn. Målsettingen er å kunne være en totalleverandør av komplette teknisk-kjemiske løsninger. Vår filosofi er å ha god kunnskap om bruk av våre produkter, sikre rask og sikker levering fra vårt eller våre forhandleres lager, inneha den nødvendige kompetanse innen kvalitetssikring og HMS, samt å yte en god service overfor våre kunder.

Bjørn Erik Dahlmann
Administrerende direktør
Biesterfeld Norge AS