Biesterfeld Norge og Roboze samarbeider for å flytte Additve Manufacturing Offhore.

Forholdene offshore kan være utfordrende, det er mye korrosjon og logistikken er ofte vanskelig med lange leveringstider.

Vi i Biesterfeld Norge er stolte av å sammen med vår partner Roboze kunne bidra til hva som er en  sensasjon innen additive manufacturing/3D printing, oss bekjent er dette første gang en industriell maskin som kan produsere deler i super polymer som PEEK, PEEK og ULTEM er installert på en offshore olje installasjon.

I juli i år reiste vi til produksjonsskipet Skarv (FPSO) som er driftet av AkerBP, her installerte vi en Roboze PlusPro 3D printer. I den forbindelse har vi laget en video som dokumentere hvorfor dette er fremtiden for produksjon av deler offshore.

English

Les mer om Roboze på våre nettsider

Roboze 3D
Loading...

Les mer om Roboze på våre nettsider

Roboze 3D

Contact us for more information