Nå er JAX Halo Guard FG2 tilgjengelig i 125ml Simalube smørepatron!

Med å kombinere JAX Halo Guard FG2 og simalube 125ml automatiske smørepatron får du den beste påføringsløsningen til næringsmiddelindustrien. JAX Halo Guard FG2 er utmerket mot utvasking, korrosjon og høye temperaturer. Simalube automatiske smørepatroner gir opp til 12 mnd bekymringsfri smøring av lager/bevegelige deler.

JAX Halo Guard FG2, ett universalt hvitt fett for de absolutt fleste applikasjoner innen næringsmiddelproduksjon. NSF H1 godkjenning og innehar alle sertifikater. JAX Halo Guard FG2 inneholder også Micronox som forhindrer vekst av skadelige bakterier i selve smøremiddelet, noe som er med på å hindre eventuell spredning av disse.

Simalube er et automatisk smøresystem som brukes i en rekke industrielle applikasjoner for å opprettholde smøring av maskiner og utstyr. Dette systemet er designet for å levere nøyaktige mengder smøremiddel til bevegelige deler i maskineriet, og dermed redusere slitasje, forlenge levetiden til utstyr og bidra til å opprettholde driftseffektivitet.

Simalube fungerer ved hjelp av en gasspatron eller en elektrisk pumpe som på en pålitelig måte doserer smøremidlet i små, forhåndsbestemte mengder. Dette gjør at smøremidlet jevnt kan fordeles over bevegelige deler, og sørger for kontinuerlig smøring selv under krevende driftsforhold.

Et av de store fordelene med Simalube-systemet er at det reduserer behovet for manuell smøring, noe som ikke bare sparer tid og arbeidskraft, men også reduserer risikoen for feil eller manglende smøring som kan føre til maskinsvikt eller uventet nedetid.

Simalube kommer i ulike størrelser og konfigurasjoner for å imøtekomme ulike behov og applikasjoner. Fra små enheter egnet for individuelle maskindeler til større enheter som kan forsyne flere punkter samtidig, tilbyr Simalube et fleksibelt og pålitelig alternativ for smøring i industrien.

Denne typen automatiserte smøresystemer har funnet bred anvendelse i industrier som produksjon, gruvedrift, transport, matproduksjon, og andre områder der mekaniske systemer er avgjørende for driftens kontinuitet og effektivitet. Med stadig større fokus på vedlikeholdseffektivitet og kostnadsbesparelser, har Simalube blitt et viktig verktøy for ingeniører og driftspersonell over hele verden.

Simalube automatiske smørepatroner gir opp til 12 mnd bekymringsfri smøring av lager/bevegelige deler.Du bestemmer selv tiden patronen skal bruke på å presse ut alt fettet (1-12 mnd). Monteres i stedet for smørenippelen, vi har overganger til alle dimensjoner.

Komplett sett med Jax Halo Guard FG2+ 125ml simalube (v.nr: 54239)

Ta kontakt for mer informasjon og priser