Molykote P-1900 FM Paste Spray-Lys hvit smørepasta på spray

Imøtekomme markedets behov.
Hvit smørepasta på spray til bruk på mekaniske komponenter innen næringsmiddelindustrien.

Det å minimere tidsbruk på uventede vedlikehold og nedetid kan føre til betydelige kostnadsbesparelser i enhver bransje.

På grunn av langvarig smøreegenskaper  øker MOLYKOTE® P-1900 FM Paste Spray levetiden til mekaniske komponenter som brukes i næringsmiddelindustrien. Sprayboksens design tillater ikke bare rask smøring av store overflater, men muliggjør også presis påføring via den sammenleggbare forlengelsesrøret. Dette gjør MOLYKOTE® P-1900 FM Paste Spray til et uunnværlig produkt for forbyggende vedlikehold av produksjonsutstyr i næringsmiddelindustrien.

MOLYKOTE® P-1900 FM Paste Spray NSF H1 klassifiseringen for tilfeldig kontakt med næringsmiddelet.

Funksjoner

  • NSF H1-registrert for utilsiktet matkontakt (oppfyller FDA-reguleringen 21 CFR 178.3570)
  • Egnet for mat- og drikkeindustrien (f.eks. festemidler/gjengede forbindelser, støpepinner)
  • Enkel og rask påføring ved spraying
  • Gir lav friksjonskoeffisient
  • God vannmotstand og korrosjonsbeskyttelse
  • God lastbæreevne
  • Hvit utseende

Resultater fra spray med salt

Følgende er bilder som viser pastaen før og etter behandling med salttåke i 100 timer ved romtemperatur. Demonstrerer god vannmotstand og korrosjonsbeskyttelse.

Skruetest

Tester viser at Molykote P-1900 FM gir repeterbare resultater ved gjentatte tiltrekkings tester. Molykote P-1900FM gir en jevn og stabil friksjon på rustfritt og andre metall typer.

Typiske egenskaper ved MOLYKOTE® P-1900 FM Paste Spray

Disse verdiene er ikke ment til å bli brukt ved utarbeidelse av spesifikasjoner. Vennligst ta kontakt med din salgsrepresentant for spesifikasjoner for dette produktet til din applikasjon.

Om MOLYKOTE smøremidler.

MOLYKOTE® spesialsmøremidler er utviklet av Dow Silicones Corporation og er en serie av høytytende smøremidler designet for å møte de spesifikke kravene til ulike industrier og bruksområder. Disse smøremidlene er formulert med avanserte materialer, inkludert molybdendisulfid og andre tilsatte stoffer, for å gi langvarig smøring, redusert friksjon, korrosjonsbeskyttelse og forbedret ytelse under ekstreme forhold. MOLYKOTE®-produkter brukes over et bredt spekter av applikasjoner, inkludert bilindustrien, produksjon av elektronikk, mat- og drikkeindustrien, maskinteknikk, olje- og gassindustrien og mange andre sektorer.

Med et omfattende utvalg av smøremidler, pastaer, fett, spray og andre former for påføringsteknologier tilbyr MOLYKOTE® løsninger som kan tilpasses spesifikke behov og bidra til å forbedre effektiviteten og levetiden til utstyr og komponenter.

Kontakt oss for spørsmål rundt Molykote P-1900 FM Paste Spray