Proff rustbeskyttelse fra Dinitrol!

Vi har ett utfordrende klima og produktene fra Dinitrol er derfor en viktig støttespiller for å bevare funksjon og levetid på utsatte komponenter, maskiner og utstyr.

  • Dinitrol produkter er kjent for sin høye kvalitet og pålitelighet når det gjelder rustbeskyttelse og forebygging av korrosjon.
  • Dinitrol leverer ett bredt utvalg av produkter tilpasset de forskjellige kundegruppenes ulike behov og bruksområder innen industriell bruk.
  • Hovedproduktene fra Dinitrol er fremstilt for beskyttelse av maskiner, komponenter og utstyr.

Dette kan være for operativt bruk eller beskyttelse av disse under lagring og transport.

Litt om produsenten Dinol som produserer Dinitrol produkter

Dinol er en ledende produsent og leverandør av kjemiske produkter, spesielt innen rustbeskyttelse og overflatebehandling for kjøretøy. Selskapet tilbyr et bredt spekter av produkter som er designet for å beskytte mot rust og korrosjon, samt forbedre levetiden til metalliske overflater.

Dinol’s produktsortiment inkluderer rustbeskyttelsesbelegg, penetrerende oljer og væsker som er spesielt formulert for å trenge dypt inn i metallstrukturer og danne en beskyttende barriere mot fuktighet, salt og andre korrosive stoffer.

I tillegg til rustbeskyttelsesprodukter tilbyr Dinol også et utvalg av lim og tetningsmidler for industrien. Disse produktene brukes til karosseri- og glassmontering, og de er designet for å opprettholde styrke og tetthet i kjøretøyets struktur samtidig som de gir en pålitelig forsegling mot fuktighet og andre væskeinntrengninger.

Dinol har et sterkt fokus på kvalitet og innovasjon, og deres produkter er kjent for sin pålitelighet og effektivitet i å beskytte metalliske overflater og kjøretøyer mot korrosjon. Dette gjør dem til et pålitelig valg for profesjonelle i industrien som ønsker å ta vare på sine kjøretøy.

Biesterfeld Norge AS kan nå tilby Dinitrol produkter til industrien og vi lagerfører de fleste standardproduktene på vårt lager i Vestby.

Ta kontakt med oss for anbefalinger til ditt behov.