Chemtrend Release Extra M-Slippmiddel

Biesterfeld Norge har mange års erfaring med salg av slippmiddel fra den tyske produsenten Chem-Trend. Deres sortiment er stort og de er langt fremme i utvikling av slippmiddel.

Release Extra M er et av mange gode produkter fra Chem Trend. Release Extra M er et universalt slippmiddel på hendig sprayboks. Bruksområdet er variert og et mangfold av produkter avformes ved hjelp av dette slippmiddelet.

Chem Trend sin Release Extra kan brukes i en rekke ulike støpeformer; materialer som aluminium, stål, ulike plaster, herunder også 3D-printede plaster, polyuretan og silikon. Selve støpemassen er gjerne epoksy, polyuretan, silikon eller akrylbasert støpemasse. Brukes også i former for støping av glass- og karbonfiber.

Release Extra har en fin spraytåke og man kan lett styre mengden man legger på. Ved oppstart på ny form anbefales det at man legger på et grunnlag med slippmiddel; spray på og gni slippmiddelet inn i formen med klut. La det tørke og legg på et lag til før støping. Ved lugging påfører man så et nytt lag.

  • Unngå overspraying og rennende slippmiddel som kan gi spor i det støpte produktet.
  • Release Extra har høy varmestabilitet og kan benyttes ved formtemperatur opp til 260 °C.
  • Produktet inneholder ikke PFAS.
  • Dersom det støpte produktet skal limes er rester av Release Extra lett å vaske av med isopropanol/blåsprit.

Vi lagerfører produktet – rask levering.

Teknisk datablad

Ønsker du mer informasjon om Chem Trend,
ta kontakt.