HVA ER DET SOM ER BRA MED SYNTETISKE SMØREMIDLER?

Syntetiske oljer, og spesielt Mobil 1s ytelse er mer stabil, spesielt når det gjelder pumpbarhet ved lave temperaturer, holdbarhet ved høye temperaturer og beskyttelse mot lakk. Disse faktorene innebærer direkte mindre slitasje på motoren, bedre drivstofføkonomi og lengre levetid for motoren.

Syntetiske oljer er spesielt utviklet for moderne motorer under ekstreme forhold, og de flyter mye bedre enn tradisjonelle mineraloljer. Den største fordelen er at de forbedrer beskyttelsen av motoren betydelig. Når motoren startes sirkulerer mineraloljene saktere, og usmurte deler slites på grunn av friksjon. Syntetisk motorolje begynner derimot å sirkulere umiddelbart og beskytter alle delene som beveger seg i motoren.

Syntetiske oljer kan også forbedre drivstofføkonomien betydelig. Ved oppvarmingstidspunktet på en typisk kjøretur er tradisjonelle oljer tykkere og beveger seg senere, og forbruket i motoren er høyere og ytelsen lavere. Da syntetisk olje begynner å fungere raskere oppnås motorens beste driftsytelse betydelig raskere. En annen fordel med syntetiske oljer er at de er renere og mer miljøvennlige. Motorens utslipp blir mindre i forhold til tradisjonelle mineraloljer. Disse har også mer urenheter som svovel, reaktive og ustabile hydrokarboner samt uønskede urenheter som ikke helt kan fjernes i tradisjonell utvinning. Syntetiske smøremidler er helt klart bedre enn mineraloljer på alle disse viktige punktene. Da Mobil 1™ er en 100 % syntetisk olje tilbyr den betydelige fordeler sammenlignet med tradisjonelle motoroljer.

VELG RIKTIG OLJE

TD Datablad for Exxon

MER MOBIL 1™

HMS Datablad for Exxon

MER MOBIL 1™

Mobil Boxx™