MOBIL SMØREMIDLER TIL TYNGRE SEKTOR

Avanserte syntetiske motor-, gir- og spesialoljer til tyngre og lettere nyttekjøretøy, byggekjøretøy, landbrukskjøretøy og tjenestekjøretøy

Tyngre sektor

Med mer enn 30 års erfaring som spesialister og eksperter på utvikling av syntetiske smøremidler har ExxonMobils forsknings- og utviklingsingeniører gjort Mobil Delvac-serien med syntetiske smøremidler til noen av de mest velutviklede smøreproduktene til nyttekjøretøy som finnes på markedet.

Mobil Delvac-produktene møter og overgår ofte kravene som stilles av dagens produsenter av originalutstyr (OEM) og fagfolk som arbeider med nyttekjøretøy.

Mobil Delvac er førstevalget til flere av verdens ledende og største produsenter av motorer til tyngre lastebiler. Dette gjelder første gang det skal fylles olje fra fabrikken, og når det igjen er tid for å fylle på verkstedet.

Som autorisert distributør av Mobil™ smøremidler hjelper vi deg, i samarbeid med feltingeniører fra ExxonMobil, å finne riktig olje til ditt kjøretøy!

Finn-riktig-olje-tyngre-sektor

VERKTØY FOR TYNGE KJØRETØY

Vårt enkle verktøy for valg av olje gir deg en ekspertanbefaling som oppfyller eller overgår spesifikasjonene som er gitt i håndboken til kjøretøyet ditt.

VELG RIKTIG OLJE

Finn-riktig-olje-tyngre-sektor
TD Datablad for Exxon
HMS Datablad for Exxon
Mobil smøremidler til tyngre sektor 2020 (pdf)
Mobil smøremidler til tyngre sektor 2020 (digital)