Dispensering

Dispenseringsløsninger fra Nordson EFD gir høy presisjon, effektiv produksjon og høy produksjonskvalitet.

Har du behov for å dispensere lim, væsker, fett, loddepasta eller andre kjemiske produkter? Da er trolig dette kravene dine for å oppnå optimal kvalitet

– riktig mengde på rett plass, hver gang
– riktig hastighet for å spare tid og penger
– unngå søl og overflødig forbruk
– maskiner som går år etter år uten feil

Alt dette sikres ved bruk av ulike dispenseringsløsninger fra Nordson EFD. Om du skal dispensere 1 microliter eller 1 liter pr. operasjon, så har Nordson EFD egnet utstyr. Alt utstyr er produsert i 100% silikonfrie omgivelser, dersom det er et krav i din elektronikkproduksjon.

Alle dispenseringsløsninger kan monteres rett på Nordson EFDs 3-aksiale robot, når du ønsker en automatisert produksjon. Det finnes roboter med arbeidsområder fra 20×20 cm til 80×80 cm. På disse kan det også monteres mer avanserte ventilsystem, både luftdrevne ventiler og jettingventiler basert på Piezo-teknologi.

Du finner mer informasjon om ulike muligheter på https://lindberg-lund.no/vaare-avdelinger/elektronikk/#dispensering. Kontakt oss gjerne, så hjelper vi deg med egnet utstyr for effektiv dispensering i din produksjon.

Nordson EFD UltimusPlus dispenser

Nordson EFD UltimusPlus dispenser
Ønsker du tilbud på en UltimusPlus dispenser vennligst ta kontakt ved å fylle ut skjema under