Araldite 2011- Epoksylimet for nesten alt

Araldite 2011 epoksylim har i over 70 år vært et av våre mest allsidige epoksylim. Håndteringsstyrke oppnås etter ca 7 timer og limet oppnår full styrke etter ca 10 timer. Skal du ha et lim som håndterer det meste er det Araldite 2011 som gjelder.

Araldite 2011 flyter lett og har en brukstid på ca 100 min ved romtemperatur. Araldite 2011 epoksylim limer de aller fleste materialer innen

  • Tre
  • Stål
  • Glassfiber
  • Keramikk
  • Glass
  • Enkelte plast produkter

Araldite 2011 leveres i praktiske patroner på 50 og 200 ml med en blandespiss som mikser limet, ferdig til bruk. Tilbehør, manuell pistol og blandespisser for enklere påføring. Limet har lang holdbarhet ved oppbevaring i romtemperatur.

Har du spørsmål angående lim.

Ta kontakt med Rikard.