Roboze i samarbeid med Monster Energy Yamaha MotoGP

Roboze brenner for innovasjon, og ved å samarbeide med et legendarisk team som Monster Energy Yamaha Factory Racing MotoGP er det en drøm som går i oppfyllelse. Roboze sine avanserte 3D-print løsninger hjelper teamet med å designe og produsere kritiske komponenter for deres høyytelses racersykler. Fra lette, aerodynamiske komponenter til ekstremt presise prototyper. 3D teknologien til Roboze spiller en stor nøkkelrolle i deres søken etter hastighet og fortreffelighet.

English

Roboze collaborating with Monster Energy Yamaha MotoGP

At Roboze we are passionate about innovation and collaborating with a legendary team like Monster Energy Yamaha Factory Racing MotoGP is a dream come true.
Our advanced 3D printing solutions are helping the team design and manufacture critical components for their high-performance racing bikes. From lightweight, aerodynamic components to extremely precise prototypes, our technology will play a key role in their quest for speed and excellence.

Les mer om Roboze (Read more about Roboze)

More Roboze news…

Roboze ARGO 1000 Hypermelt

24 november, 2023|0 Comments

Overview ARGO 1000 is the world's largest Pellet-based 3D printer, equipped with heated chamber up to 180°C, to quickly produce large format parts in incredibly strong super polymers and composites. [...]

Ta kontakt for mer informasjon