Roboze i samarbeid med Monster Energy Yamaha MotoGP

Roboze brenner for innovasjon, og ved å samarbeide med et legendarisk team som Monster Energy Yamaha Factory Racing MotoGP er det en drøm som går i oppfyllelse. Roboze sine avanserte 3D-print løsninger hjelper teamet med å designe og produsere kritiske komponenter for deres høyytelses racersykler. Fra lette, aerodynamiske komponenter til ekstremt presise prototyper. 3D teknologien til Roboze spiller en stor nøkkelrolle i deres søken etter hastighet og fortreffelighet.

English

Roboze collaborating with Monster Energy Yamaha MotoGP

At Roboze we are passionate about innovation and collaborating with a legendary team like Monster Energy Yamaha Factory Racing MotoGP is a dream come true.
Our advanced 3D printing solutions are helping the team design and manufacture critical components for their high-performance racing bikes. From lightweight, aerodynamic components to extremely precise prototypes, our technology will play a key role in their quest for speed and excellence.

Les mer om Roboze (Read more about Roboze)

More Roboze news…

Oppsummering av NCAM2024 i Hammerfest

3 april, 2024|0 Comments

Oppsummering av NCAM2024 Slipp løs innovasjon: Et tilbakeblikk på Biesterfeld Norge sin vellykkede NCAM2024 konferanse. I en tid der innovasjon og teknologi går sammen for å redefinere grensene for produksjon, har den [...]

NCAM2024 i Hammerfest

1 mars, 2024|0 Comments

Biesterfeld Norge tydelig tilstede på AM-konferansen i Hammerfest. Norwegian Additive Manufactoring Cluster (NCAM) ønsker velkommen til NCAM2024 - Nasjonal konferanse for additiv produksjon (AM) som arrangeres den 11. til 13. mars på [...]

Roboze Plus Pro-Unboxing

12 januar, 2024|0 Comments

Unboxing Roboze Plus pro Med Roboze Plus Pro produserer du enkelt funksjonelle deler i superpolymerer og kompositter. Nye materialer med høy ytelse PRO-serien utvider produksjonsmulighetene takket [...]

Ta kontakt for mer informasjon