Nordson EFD Performus X-Serie dispenseringsmaskiner er bygd for tøff industriell bruk.

X-serien er ideell for dispensering av lim, olje, fett, epoksy, cyanoakrylat, loddepasta og andre monteringsvæsker.

Nordson EFD Performus™ X-serien væskedispensere brukes for presis dispenseringskontroll innen elektronikkproduksjon, biovitenskap, forbruksvarer og bilindustri. De luftdrevne (eller pneumatiske) væskedispenserne reduserer produksjonskostnadene og forbedrer utbyttet gjennom kontrollert påføring av monteringsvæsker dispensert ved hjelp av patroner og redusert operatør-til-operatør variasjon.

Performus X100 har en trykkregulator på 0-100 psi (0-7 bar) for påføring av væsker med lav til høy viskositet som lim, olje, fett, silikon, fugemasse, cyanoakrylat, UV-herdende lim mm. Performus X15 har en trykkregulator på 0-15 psi (0-1 bar) for større kontroll ved dispensering av lavviskøse eller tynne væsker som løsemidler. Performus X-serie kombinerer de beste funksjonene fra Performus-linjen når det gjelder brukervennlighet, pålitelighet og ytelse.

I tillegg har både Performus X100 og Performus X15 en stabil, tidsbestemt og læremodus. Teach-funksjonen gjør det enkelt å programmere tiden som kreves for ønsket dispenseringsmengde. Vakuumkontroll forhindrer at tynne væsker drypper mellom syklusene. Dispenserne har digital tids- og trykkvisning, og kan enkelt bytte mellom psi og bar måleenheter. Et omfattende utvalg av reservedeler gjør enhetene enkle å vedlikeholde og utføre service på i felten. Performus X100 og X15 har også en I/O-tilkobling og universell strømforsyning. (Les mer om dispensering her)

Kontakt oss for mer info om disse brukervennlige dispenseringsmaskinene.

Kontakt oss for mer informasjon