Biesterfeld Norge AS deltar på NCAM 2024
i Hammerfest

11.- 13. mars

National Conference for Additive Manufacturing (NCAM2024) er en tre-dagers konferanse som samler ledende eksperter, forskere og entusiaster innen additiv produksjon.

Roboze satser sterkt med 3D print produksjons-maskiner, og med superpolymer-materialer som for eksempel PEEK, Carbon PEEK, PEKK og ULTEM AM9085F, kan de ferdige 3D printede delene som oftest tas i bruk rett fra 3D printeren. ROBOZE sine superpolymer-materialer kan langt på vei erstatte deler som i dag blir laget av metall.

Biesterfeld Norge AS satser stort på denne konferansen. Vi viser frem ROBOZE sin 3D print-teknologi og materialer innen bl.a PEEK,PEKK, ULTRA-PLA.
Med egen stand på «messeområdet» vil vi vise blant annet Roboze ARGO 1000 i 1:1 skala og Roboze Plus Pro som vil produsere.Vi vil også holde en spennende presentasjon på scenen og du vil få mulighet til å lære mer på vår stand.

Med mange foredragsholdere og ulike nettverksmuligheter, er denne konferansen en viktig arena for oss i Biesterfeld. Vi gleder oss til å fortelle dere om 3D teknologien.
Du kan også lese mer om Roboze på våre nettsider

REGISTRER DEG HER

Hypermelt teknologien beskrives som revolusjonerende av Roboze, som antyder at ARGO 1000 utstyrt med Hypermelt, er den største granulat baserte 3D printeren for superpolymerer i verden.

ARGO 1000 ble vist frem for første gang under Formnext messen i 2021. Siden da har den vært under utvikling med nøkkelaktører på markedet, som sier at produksjon av deler større enn 500mm er krevende med dagens teknologi (Fused Filament Fabarication).
På bakgrunn av disse tilbakemeldingene har Roboze utviklet Hypermelt teknologien.

Les mer om ARGO 1000 og Roboze

Loading...

Kontakt oss for spørsmål eller meld din interesse

Les mer om NCAM 2024