SYNTETISKE PRODUKTER TIL DIN INDUSTRI

I mer enn 100 år har Mobil opprettholdt et uovertruffent rykte for å være leverandør av markedsledende smøremidler med dyptgående industriekspertise, programmer og verktøy for å føre kundenes utstyr opp til nye produktivitetsnivåer. Som autorisert distributør av Mobil er vi opptatt av å finne ut hvordan vi kan hjelpe deg med å få produktiviteten til å ta av.

Vår Mobil SHC ™ -serie syntetiske smøremidler er designet for å beskytte utstyr som opererer under vanskelige forhold, inkludert belastning og trykk, hyppige start og stopp, brede driftstemperaturer og forurensning.

Disse syntetiske smøremidlene gir forskjellige fordeler som overstiger evnen til konvensjonelle oljer. Mobil SHC ™ syntetiske smøremidler gir lang levetid på oljen, og kan forlenge levetiden til utstyret. Dette gir mindre avfall og potensielle energibesparelser, samtidig som det bidrar til å øke sikkerheten til arbeidstakere ved å minimere potensielt farlig vedlikehold.

Andre fordeler med Mobil SHC ™ syntetiske smøremidler inkluderer:

  • Høy temperaturevne
  • Utmerket motstand mot oksidasjon
  • Lavtemperatur flytegenskaper
  • Beskyttelse mot slitasje

Utforsk hele linjen med Mobil SHC ™-merkede produkter for å finne ut hvordan vår premiumlinje av industrielle syntetiske smøremidler kan hjelpe deg med å øke produktiviteten og bedre beskytte utstyret ditt.

TD Datablad for Exxon
HMS Datablad for Exxon

UTFORSK VÅR BRANSJEEKSPERTISE

Exxon Mobil Produksjon og Bearbeiding
Produksjon og bearbeiding
Exxon Mobil Olje og Gas industrien
Olje og gas
Exxon Mobil Papirindustrien
Papirindustrien
smoremiddel-til-vindindustrien
Vindindustrien
Exxon Mobil Næringsmiddelindustrien
Næringsmiddel- industrien