MOBIL SMØREMIDLER TIL VINDINDUSTRIEN

Vårt utvalg av syntetiske oljer og fett fra Mobil™ SHC bidrar til å beskytte dine kritiske komponenter og øke vindturbinens tilgjengelighet i den raskt utviklede vindindustrien.itt.

 

Mobil™ industrielle smøremidler brukes i mer enn 40.000 vindturbiner over hele verden. Dette inkluderer vår syntetiske vindturbinesmøremiddel, Mobilgear SHC™ XMP 320, som i mer enn 46.000 brukte oljeprøver har vist seg å ha en god slitasjebeskyttelse og nesten ingen varsler på grunn av oljebehandling. Vår neste generasjon vindturbinolje, Mobil SHC Gear 320 WT, tar denne ytelsen til nye nivåer når det gjelder beskyttelse av utstyr, driftstemperatur og lang levetid.

Det er grunnen til at mange selskaper stoler på Mobil industrielle smøremidler for å holde vindmøllene spinnende. Som autorisert distributør av Mobil, leverer vi optimal utstyrsvern og oljeprestasjon i en lang rekke forhold, inkludert onshore, offshore, tørr eller våt, og ved høye eller lave temperaturer.

Vi tilbyr også Mobil Serv Engineering Services – inkludert vindturbine Gearbox Flush and Fill, samt oppstart- og rensingsveiledning. Dette bidrar til å støtte vindmølleoperatører til å oppnå fremragende utstyrsbeskyttelse og lange serviceintervaller, noe som resulterer i sikkerhet, miljø og lavere driftskostnader.

 

TD Datablad for Exxon
HMS Datablad for Exxon