Biesterfeld Norge tydelig tilstede på AM-konferansen i Hammerfest.

Norwegian Additive Manufactoring Cluster (NCAM) ønsker velkommen til NCAM2024 – Nasjonal konferanse for additiv produksjon (AM) som arrangeres den 11. til 13. mars på Artic Culture Centre i verden nordligste by Hammerfest. Vi vil være veldig synlig på denne konferansen og minimessen, forteller salgsdirektør Stig Eines

Roboze satser sterkt på 3D-printmaskiner tilpasset produksjon av deler i superpolymerer som eksempelvis PEEK, PEKK, Carbon PEEK og Ultem AM 9085F.
Med Roboze sitt slagord, «Print strong like metal» vil vi vise at 3D-printede deler langt på vei kan erstatte deler laget av metall. Vi vil også holde presentasjoner på scenen og på vår egen stand på messeområdet forteller Eines.
Vi ønsker deg hjertelig velkommen

Les mer om NCAM 2024 her og ta turen til Hammerfest 11. til 13 mars

Ta kontakt for mer informasjon

Oppsummering av NCAM2024 i Hammerfest

Oppsummering av NCAM2024 Slipp løs innovasjon: Et tilbakeblikk på Biesterfeld Norge sin vellykkede NCAM2024 konferanse. I en tid der innovasjon og teknologi går sammen for å redefinere grensene for produksjon, har den [...]

NCAM2024 i Hammerfest

Biesterfeld Norge tydelig tilstede på AM-konferansen i Hammerfest. Norwegian Additive Manufactoring Cluster (NCAM) ønsker velkommen til NCAM2024 - Nasjonal konferanse for additiv produksjon (AM) som arrangeres den 11. til 13. mars på [...]

Roboze Plus Pro-Unboxing

Unboxing Roboze Plus pro Med Roboze Plus Pro produserer du enkelt funksjonelle deler i superpolymerer og kompositter. Nye materialer med høy ytelse PRO-serien utvider produksjonsmulighetene takket [...]