Oppsummering av NCAM2024

Slipp løs innovasjon: Et tilbakeblikk på Biesterfeld Norge sin vellykkede NCAM2024 konferanse.

I en tid der innovasjon og teknologi går sammen for å redefinere grensene for produksjon, har den nylige NCAM2024 konferansen utvilsomt markert en betydelig milepæl.

Med sin satsning på 3D printing har Roboze alltid vært i forkant med å revolusjonere produksjonsprosesser og materialer. Målet for Biesterfeld Norge var å vise frem Roboze sine banebrytende superpolymer 3D printere i ARGO serien. Disse avanserte maskinene har vist enestående effektivitet, holdbarhet og allsidighet. Med muligheten til å produsere lette komponenter med høy styrke, og med betydelig reduserte produksjonstider, har Biesterfeld Norge og Roboze lagt grunnlaget for mange nye muligheter.

Suksessen til konferansen var ikke bare i teknologien som ble vist frem, men også i de engasjerende og innsiktsfulle presentasjonene som ble levert. Diskusjonene strakte seg utover det tekniske, og utforsket blant annet de miljømessige fordelene med bærekraftige materialer og potensialet for teknologien til Roboze, for å drive en positiv endring.

Entusiasmen og engasjementet fra deltakerne var stort og med bransjefolk, brukere og media som samlet seg for å se fremtidens produksjon, fikk Biesterfeld Norge vist oss tydelig frem. Øktene ga en plattform for debatter, nettverksbygging og samarbeid, og fremhevet bransjens felles visjon for innovasjon og vekst.

De positive tilbakemeldingene og interessen for Roboze sine superpolymer printere i ARGO serien, har ytterligere drevet Biesterfeld Norge sin forpliktelse til å flytte grensene for hva som er mulig. Vi er glade for å fortsette vår forskning og utvikling, drevet av målet om å gjøre bærekraftig og effektiv produksjon tilgjengelig for alle.

Til slutt vil vi takke alle som deltok og bidro til suksessen til dette arrangementet. Den lidenskap, nysgjerrighet og støtte, inspirerer oss til å fortsette å innovere og utforske nye grenser.
Sammen former vi fremtiden for produksjon, ett lag om gangen.

Har du spørsmål angående Roboze? Ta kontakt

Oppsummering av NCAM2024 i Hammerfest

3 april, 2024|0 Comments

Oppsummering av NCAM2024 Slipp løs innovasjon: Et tilbakeblikk på Biesterfeld Norge sin vellykkede NCAM2024 konferanse. I en tid der innovasjon og teknologi går sammen for å redefinere grensene for produksjon, har den [...]

NCAM2024 i Hammerfest

1 mars, 2024|0 Comments

Biesterfeld Norge tydelig tilstede på AM-konferansen i Hammerfest. Norwegian Additive Manufactoring Cluster (NCAM) ønsker velkommen til NCAM2024 - Nasjonal konferanse for additiv produksjon (AM) som arrangeres den 11. til 13. mars på [...]

Roboze Plus Pro-Unboxing

12 januar, 2024|0 Comments

Unboxing Roboze Plus pro Med Roboze Plus Pro produserer du enkelt funksjonelle deler i superpolymerer og kompositter. Nye materialer med høy ytelse PRO-serien utvider produksjonsmulighetene takket [...]