NYTT SMØREMIDDEL TIL VINDINDUSTRIEN

Nå som vindindustrien er i utvikling, kommer stadig mer kritiske spørsmål om sikkerhet, produktivitet og kostnader på banen. Spesielt når det gjelder turbiner lokalisert i mer avsidesliggende områder og som jobber under ekstreme forhold. Høyere belastning i stadig mer kompakte girkasser under vanskelige forhold krever bedre smøremiddel enn før. For å møte disse utfordringene har ExxonMobil benyttet seg av sine tiår med teknisk ledelse i bransjen. ExxonMobil har god forståelse av behovene til eiere/operatører og gode relasjoner til ledende vindturbin- og girkasseprodusenter og er med på å skape en virkelig banebrytende løsning for den neste generasjonen.

Mobil SHC Gear 320 WT er en helsyntetisk olje som er spesialdesignet for girkasser i vindturbiner.
Dette smøremiddelet presterer utmerket og slår konkurrentene i alle tester. For ytterligere informasjon ta kontakt med Roald Ahlbom på 64 97 55 55, rsa@lindberg-lund.no.