Kontakt oss på +47 64 97 55 55|post@biesterfeld.no

Kjørerapport Adrian Karterud Høstfinalen

Hjem/Kjørerapport Adrian Karterud Høstfinalen

Heisann, siste løpshelgen for i år er unnagjort, og denne helgen var det avgjørende for 2.plass i X30 cupen i Norge.Før løpet var det likt mellom meg og en konkurrent om andre plassen, så løpet skulle bli en triller, men det ble det desverre ikke denne gang.

Jeg kjempet gjennom dagen med store problemer med chassi og motor, og lå stabilt på 2-5.plass. Og i Finale 1 så begynte det å gå nedover, da kjempet jeg om 3.plass, men etter hard fighting så endte jeg opp 5.
Om jeg skulle ta andre plassen i mesterskapet så måtte jeg vinne fra startspor 5 i Finale 2.

Jeg og pappa måtte gamble med dekktrykk for at det skulle bli 1.plass, og vi hadde trua på seier. Slik ble det ikke, jeg startet sterkt med å komme ut på 3.plass ut av første runde, men så gikk det bare nedover derifra. Jeg slet med dekkene runde etter runde, og ble forbikjørt av konkurrenter som jeg i hele år har kjørt ifra.

Så det ble en skuffende finale, som endte med at jeg måtte kastet inn håndkle en runde før mål…

Men vi tar med oss det postitive fra helgen, og jobber videre i vinter med data og informasjon fra året, og neste år kommer vi tilbake sterkere!

KJØRERAPPORTER

2023-06-27T13:00:34+02:00

Del med andre!

Tittel

Gå til toppen