Kontakt oss på +47 64 97 55 55|post@biesterfeld.no

Bumblebeebay Racingteam oppsummerer 2018

Hjem/Bumblebeebay Racingteam oppsummerer 2018

2018 ble tidenes beste år

Våre beste opplevelser:

19-20. mai – Malmø:
Banen var vanskelig for mange i klassen vår. MEN vi kjørte nye perser gang etter gang. Flere fra andre team kommenterte dette denne helga. Da elimineringa begynte gjorde sjåfør og bil alt som sto i vår makt til å vinne, men han vi kjørte mot satte ny personlig rekord og vi var sjanseløse. Men en positiv opptur på en bane vi ikke har hatt så gode erfaringer med tidligere.

6-8. juli – Piteå:
Etter en fredag med utfordringer her i Piteå, fant vi i dag oppsettet som funka for oss! På siste kvalrunde tangert vi rekorden vår på 4.12 og 60 fot tiden på 1.01. Endte opp som kval 2 og er veldig fornøyde med det!

22-23. september: Tierp – Finalehelga vår!
Under kvalifiseringen på lørdag, måtte vi stå over en kvalrunde, pga at vi måtte skifte et stempel. Søndag var det eliminering – vi kjørte to nye perser: 4.10 og 60 fot på 0,99. MEN det var ikke nok, vi gikk ut i første runde.

Det ble en sesongslutt med to nye perser! Og vi er veldig fornøyde med det. Nå ser vi fram mot årets sesong! Da skal det for første gang kjøres et finaleløp i Finland. Vi må vurdere økonomi for å komme oss dit. Men vi satser på å kjøre hele serien.

KJØRERAPPORTER

2023-06-27T13:01:07+02:00

Del med andre!

Tittel

Gå til toppen