Kontakt oss på +47 64 97 55 55|post@biesterfeld.no

Vidar Frogner-Gatebil Rudskogen 2019

Hjem/Vidar Frogner-Gatebil Rudskogen 2019

Gatebil Rudskogen – Vidar Frogner

Etter iherdig innsats fra Finn og Askild ble bilen klar sent torsdag kveld dagen før RUDSKOGEN.

Oppgradering med ny pedal boks og ny sittestilling fungerte bra, men ikke optimalt. Sliter med svampete pedal og lang pedalvandring, noe som gjorde at jeg ikke ble 100 % komfortabel med å bremse så sent som jeg må for å henge på Robin Jonasson og Kai Roger Bakken.

Nye pumper er bestilt og bil vil være klar for ny runde på Porsche festivalen på RUDSKOGEN 14 SEPTEMBER. Her vil vi også teste bilen med mer AERO på ordentlig underlag. Blir spennende å se hva vi kan få til når alt fungerer, jeg blir mer trygg på bilen og ikke minst får mer kjøretid.

Ellers fornøyd med helgen. Bilen fungerte godt og vi kjørte stabile 1,23 runder. Noe som er fort i ei «gammal boble», men dessverre ikke fort nok.

Ble nr. 3 på TIMEATTACK med 1,23019. Robin Jonasson kjørte inn til 1.2119. Noe som er sykt fort. Gratulerer Robin Jonasson med 1 plass og Kai Roger Bakken med 2 plass og 1,216 runde som også er sykt fort.

Trøster meg med at vi fortsatt er den absolutt raskeste chassis bilen og at det fortsatt er mer å gå på med mer AERO, bremser som fungerer optimalt, og ikke minst at jeg får mer kjøretid i bilen.

I løpet på lørdag spant jeg løs i starten og kom ut som nr. 4. bak Jan Øivind Ruud.

Ble liggende bak ham noen runder før jeg klarte å bremse meg forbi på lang sletta. En spennende opplevelse å bremse på 70 meters merket i 265 km/t med pedal som gikk nesten igjennom torpedoveggen når jeg bremset så hardt jeg kunne. Ble nr. 3 i mål.

I løpet på søndag, startet jeg på nytt i 3 startspor bak Robin Jonasson Måtte slippe opp litt i starten for ikke å kjøre inn i Robin. PADDELSHIFT er satt opp slik du må ha gasspådrag for kunne gire opp. Noe jeg dessverre ikke hadde, noe som resulterte at jeg ikke fikk bilen i gir, og at jeg kom ut som nr. 6 bak Robin, Kai Roger, Alfred Bakken, Pål Richard Eidsvold og Jan Øivind Ruud. Kjørte meg raskt opp til 4 plass, men kom aldri forbi Ruud som brukte alle triks han kunne for å holde meg bak. Irriterende når jeg er så vidt mye raskere rundt banen. Ble til slutt nr. 4.

PS! Hvis dere vil se mer fra kjøringen så vises det på CANAL MOTOR onsdag kl. 20.00.
Neste løp blir nå PORSCHE FESTVALEN på RUDSKOGEN 14 september, og deretter  GATEBIL på MANTORP 27 – 29 september

Takk for hjelpen så langt.

🙂 Vidar

PORSCHE FESTVALEN på RUDSKOGEN
0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec
GATEBIL på MANTORP
0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec

KJØRERAPPORTER

2023-06-27T13:04:39+02:00

Del med andre!

Tittel

Gå til toppen